Meidän kodinhoitohuone on jämähtänyt odottavaan tilaan. Siitä on jo kuukausi, kun täällä kävi mittamies, mutta hänestä ei ole sen jälkeen kuulunut mitään. Viikonloppukin on mennyt pihakiviä laskiessa ja osittain omien projektien parissa, en ole ehtinyt hätyytellä.

Eipä siinä mitään, nyt kun pesukone on siirretty tuonne ja se toimii, ei tässä perheenäidillä mitään hätää ole. On hienosti tilaa pyykinkuivaukselle. Meillä on telineitä kaksin kappalein, sain toisen ilmaiseksi paikallisen kierrätysryhmän kautta.

Ovea pidetään auki viikonloppuisin terassille, pojat käyvät siellä kylpyhuoneessa täyttämässä vesipyssyjään, joilla leikitään aina helleviikonloppuisin. Märät vaatteet laitetaan kuivamaan pyykinkuivaustelineille ja vaihdetaan uusiin kuiviin.

Olisi kiva saada saunoessa pyyhkeet naulaan, mutta koska se ei ole tässä huoneessa ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä, laitamme ne siis Verson tikkaisiin. 

Kodinhoitohuoneessa on toistaiseksi myös viherkasvit, hyvin tuntuvat siellä kasvavan. Olen hankkinut muutaman uuden ja laitoin ne Orthexin ruukkuihin, jotka sain blogin kautta. 

Betonilattia yhdistettynä lattiakaivoon toimii hyvin kodinhoitohuoneessa, kuraiset kengätjäljet on helppo suihkutella pois ja liipata kuivaksi samantien.

 

Kommentit (2)

Mlene
3/2 | 

Hei, saanko kysyä onko kodinhoitohuoneessa vedeneristystä ja jos on, niin onko nostettu seinille. Entä vaadittiinko tilaan kynnystä? Meille myös tulossa betonilattia ja haluisin valkoiset seinät. Mietin, miten piilottaa vedeneristys, jos sitä nostetaan se 10cm seinälle!

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
4/2 | 

Moi, meillä on vedeneristys lattiassa betonin alla ja se perinteinen 10 cm seinällä. Mekin haluttiin valkoiset seinät, tajuttiin se vaan liian myöhään, betoniakin oli jo 10 cm matkalta seinällä, niin hiottiin ne pois (hirveä homma) ja maalattiin valkoiseksi. Kynnyksiä ei ole tilojen välillä. Ei ole vesi kyllä päässyt lainehtimaan seinille asti, lattiakaivot ja kaadot vetävät hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla