Toimittajan työn parhaita hetkiä on päästä kuvaamaan tutun ihmisen kotiin ja saada juttu sisustuslehteen asti. Näin kävi nyt, kun uusimmassa Glorian Kodissa on Pasi Pietilän ja avopuolisonsa Ramonan koti. Otin tähän postaukseen kuvia, joita ei lehdessä nähty. Juttu on tehty luottokuvaajani Pauliina Salosen kanssa.

Olen tuntenut Pasin jo 10 vuotta ja vieraillut kuvaajan kanssa myös hänen edellisessä kodissaan, joka sekin oli ihan mieletön. Tutustuin Pasiin ensimmäisen kerran v. 2006, kun olin töissä suunnittelutoimitossa, jossa suunnittelimme Woodnotesin messuosastoja, Vepsäläisen shoppeja ja kuvauksia. Se oli hauskaa aikaa se!

Pasi on aina ollut innokas matkustelija ja Italia on pariskunnan suosikkimaa. Vaikutteet on hyvinkin nähtävissä tässä upeassa kodissa, jossa on paljon sävyjä, tekstuureja, isoja huonekaluja ja tunnelmaa. Tsekkaa myös printtilehden juttu siis!

 

Kommentit (5)

Pirpu
6/5 | 

Upea koti!
Pasi palveli meitä loistavasti WN:n varastomyynnissä taannoin, hyvä tyyppi.

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
9/5 | 

Seinät on Tikkurilan H484 (vaalea) ja V484 (tumma)

Lattiahan on vanha puulattia, johon urakoitsija Parketti Suvala sekoitti käsityönä parista eri Osmo Color -sävystä juuri tähän vanhaan puulaatuun sopivan,  asukkaiden toiveiden mukaisen sävyn paikan päällä, joten siihen ei ole sen tarkempia koodeja enää tallessa :) 

Vierailija
10/5 | 

Hei, luin lehdestä tätä keväistä juttua ja siinä oli kuva wc:n hiekanvärisistä laatoista. Mikäköhän laatta on kyseessä ja minkä väriseen lattiaan se on yhdistetty?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla