Kirjoitukset avainsanalla Finnish design

 

Viime viikolla pääsimme toimittajina "maistelemaan" Tapio Anttila Collectionin uusia tuotteita keväälle ja syksylle, samalla meille kerrottiin, kuinka mallisto on uudistunut viime aikoina ihan aimo harppauksen. Itselleni tämä oli mukava juttu siksikin, että olen stailannut nämä kuvat, jotka kuvasimme kevättalvella Pauliina Salosen kanssa. 

Tapio  on ihmis- ja asiakaslähtöinen suunnittelija, uusia tuotteita syntyy paitsi omasta intohimosta ja visiosta, myös kentän toiveiden mukaan. Hän ymmärtää pienen kodin ongelmia, haasteita tuotteiden kasauksessa ja asennuksessa sekä ymmärtää visuaalisuutta, ajanhengen muutoksia sekä myös kustannustehokkuutta.

Itseäni miellyttää, kuinka malliston tuotteet ovat muuttuneet ajan saatossa ihanan luonnonvärisiksi, hallituksi ja silmää miellyttäviksi kokonaisuuksiksi, tuotteet ovat oikeasti toimivia ja loppuun asti mietittyjä.

Näitä tuotteita myydään Vepsäläisellä, jossa nyt Keskuskadun myymälässä on esillä 40 neliöinen tila, koti, joka on sisustettu kokonaan TAC-malliston tuotteilla!

 

 

Kommentit (5)

Jarkko
4/5 | 

Hieno tuo valkoinen nahkakahvallinen sohvapöytä! Ovat siis Vepsäläisellä myynnissä ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Oma 1kertaa2-mallistoni Marika Lehden kanssa täyttää juuri nyt 5 vuotta! 

Mustavalkoisilla villatekstiileillä aloitettiin ja niillä edelleenkin jatketaan. Alussa mallistoon tuli kausiväri kaksi kertaa vuodessa, mutta värit eivät niin liikkuneet, olemme keskittyneet musta-valko-harmaaseen.

Sen sijaan, jotta pysymme ajan hengessä, tänä keväänä olemme tilanneet neulomosta yksivärisiä tyynyjä harmaina ja hiekanvärisinä sekä kuvissakin vilahtavan ruudullisen Rihmat-peiton harmaa-hiekanvärisenä. Tulee vähän uutta ja rauhallisempaakin ilmettä mallistoon!

 

 

Kommentit (1)

Maire Haarla
1/1 | 

Hirmuisesti onnea 5-vuotiaalle! Edelleen alkuvaiheenkin jutut näyttää freeseiltä - hyvä te!

Piippaatko tänne päin kun hiekanvärisiä tyynyjä on saatavilla? Haluaisin ainakin yhden meille kotiin.

 

Onpa unohtunut kokonaan blogissa näyttää yksi mukava työkeikka, jonka teimme Pauliina Salosen kanssa tässä keväällä: omia kuvia markkinointikäyttöön uudelle Design from Scandinavian-verkkokaupalle. Verkkokaupan perustaja Maria Viita-aho-Tohni on vaikuttanut ennen perheyrityksessään VM-Carpetilla ja on nyt rohkeasti perustanut oman kaupan!

”Kulkiessani maailmalla olen luonnollisesti tutustunut moniin huonekalu- ja mattomyymälöihin, joissa on esillä hienoja skandinaavisia tuotteita, jotka ovat usein tanskalaista tai ruotsalaista alkuperää, mutta ei juurikaan suomalaista. Kuitenkin niin suunnittelultaan ja laadultaan meillä on aivan samantasoisia tuotteita kuin mitä näistä maista tulee. Minua on harmittanut, ettei niitä ole ihmisten ulottuvilla ulkomailla. Nyt olen toteuttanut yhdessä poikani kanssa pitkäaikaisen haaveeni saada suomalaisia, hienoja ja laadukkaita tuotteita esille ja myöhemmin myös laajemmin maailmalle", Maria kertoo.

Myötuulta purjeisiinne Design from scandinavia, oli mukava työskennellä kanssanne!

 

Kommentit (2)

Verkkokauppias
2/2 | 

Upeita kuvia. Kuvat näyttävät ihan saman tyylisiltä, kuin moni tunnettu design-brändi käyttää omassa mainonnassa. Todella hyvin olette onnistuneet. Design from Scandinavia kauppa on toteutettu tyylikkäästi, ilmeisesti WordPressillä (WooCommerce). Heille on rakennettu oma teema, joka tarkoittaa, että projektiin on investointi jonkin verran (ei ole ollut ihan ilmainen toteuttaa). Tässä on lähdetty oikealla tavalla liikkeelle verkkokaupan perustamisen kanssa. Markkinoinnissa on keskitytty luomaan design-fiilistä ja brändiä. Toivottavasti verkkokauppa menestyy. Kirjoitin aikanaan vinkkejä verkkokaupan perustamiseen ja siihen liittyvään markkinointiin. Käykää lukemassa jos kiinnostaa: https://www.tuotemaailma.com/verkkokaupan-perustaminen/

Itse olen rakentanut verkkokauppoja WooCommercella eli WordPressillä ja Shopifylla. Jos joku haluaa itse perustaa verkkokaupan ilman teknistä osaamista, suosittelen tutustumaan Shopify nettikauppaan: https://www.tuotemaailma.com/shopify/

Shopifylla pystyy helposti tekemään todella hienon verkkokaupan itselleen tai vaikkapa omille asiakkaille. Jos vertaisi näitä kahta alustaa keskenään, niin Shopify on kuin Apple tietokone (helppokäyttöinen) ja WooCommerce muistuttaa PC:tä, jota voit itse kustomoida enemmän omiin tarpeisiin sopivaksi (hieman edullisemmin). Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja, mutta Shopify on helpompi. Nämä ovat maailman kaksi suosituinta verkkokauppa-alustaa.

 

”Nykyelämä on usein nopeatempoista ja hälyisää. Siksi ihmiset tarvitsevat kotiinsa rauhallisia kalusteita, jotka eivät vanhene hetkessä. Niitä yhdistelemällä kotiin rakentuu luonteva ja lämmin tunnelma.”
Tapio Anttila.

Tänään lanseerattiin Tapio Anttila Collectionin uusi ilme, jonka tiimissä olen saanut olla mukana kuvaaja työparini Pauliina Salosen kanssa. Uusi ilme on seesteinen, levollinen ja suomalaiseen kotiin sopiva, ovathan tuotteetkin kotimaassa tehtyjä laadukkaita tuotteita.

"Me Tapio Anttila Collectionissa uskomme, että tasapainoinen kodinsisustus syntyy puhtaista linjoista, aidoista materiaaleista ja tarkoituksenmukaisista kalusteista. Hyvät kalusteet eivät huuda huomiota vaan täydentävät toinen toisiaan. Haluamme tuoda tätä ajatusta esiin uudella kuvasarjallamme."

Kiitos kuvauslainosta:

Matot CatalinaWoodnotes ja MAdesign.

Siniset torkkupeitteet ja tyynyt Kelpman

Keramiikka Erin Turkoglu, Raaka Rå ja Studio Smoo.

Oli ilo olla mukana tässä tiimissä, on mulla unelmatyö <3 !

 

 

Kommentit (4)

Lyde
3/4 | 

Tosi hyvä tunnelma näissä, ja kauniita kuvia! Harmillisesti jouduin jättämään pressin väliin, mutta meillä oli juuri edellisenä päivänä ollut tapaaminen firman edustajan kanssa, niin sain kuitenkin jo vähän uutta infoa :-)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram