Tässäpä nyt jaan teille omat ihan ehdottomat suosikkini Kölnistä. Ihan oleellinen osa matkaa on aina kaupungilla haahuilu. Etsitään ne parhaat liikkeet, niiden seutuvilla on yleensä muutakin kiinnostavaa katsottavaa, ostettavaa ja nautiskeltavaa. Saksassa on muuten tosi halpaa käydä kahvilla, latte ja jättikokoinen kakkupala maksoi 4 euroa. Katsoppa muuten tästä postaus edelliseltä Saksan reissulta.

Kävimme Aesopin luonnonkosmetiikkamyymälässä ja Boffin keittiöliikkeessä. Aesopin myymälät on jokainen eri tavalla sisustettu ja ne on jo sinällään kokemisen arvoisia. Jotain sieltä aina tarttuu mukaankin, palvelu on niin loistavaa. Kyllä kuka tahansa on myyty, jos käsiä hierotaan ihanan tuoksuisella voiteella, joka on myynnissä kauniissa purkissa :)

Varsinainen pyhiinvaelluskohde oli Boffi. Ei tarvitse olla keittiöistä ja kylpyhuoneista edes kiinnostunut, italialaisen merkkikeittiön myymälät on aina tosi kauniisti sisustettu ja stailattu. Meinasin saada hepulin, kun nuo varmaankin kymppitonneja maksavat keittiöt oli stailattu tuoreilla perunoilla, ruostuneilla käytetyillä paistinpannuilla ja kaikenlaisella rososenkauniilla. Aaaahh....

Mustat keittiökuvat on Lotta Agatonin stailaamalta Stringin messuosastolta. Osasto oli kokomusta ja se teki kyllä vaikutuksen. Joku taitaa vähän tykätä mustista keittiöistä :)

Ja sitten vielä tärkeä asia: Kannattaa rekisteröityä blogini seuraajaksi! Rekisteröitynyt käyttäjä saa meiliinsä tiedon aina kun blogiini ilmestyy uusi postaus. Seuraa-nappula löytyy esimerkiksi profiilikuvani alta blogista. Rekisteröitymään pääsee, kun klikkaa ylänavigaatiosta löytyvää ihmisen pään näköistä namiskaa ja luo uuden käyttäjätilin. 

Our society, Sisustustoimittajat ry, visited IMM Cologne, the internatioinal interios show. It was very nice visit indeed! Check also my earlier post from fair!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla