Jos nyt tekisin uudelleen omaa keittiötäni, haluaisinkohan aamiaiskaapin? Se on keittiössä nyt Se Juttu! Meillä keittiössä on vähän vastaavanlainen rakenne, eli aukeavien pariovien takana tila, johon olisi mahdollisuus saada vedettyä pistorasia, mutta se tila on täynnä kuiva-ruokia ja astioita, koska mulla on niitä joka paikassa :D 

Kyllähän nuo kaapiston sisään menevät ovet näyttävät tosi käteviltä, että varmaankin seuraavaan keittiöön on nämä sitten saatava.

Toinen buumi tuntuu olevan nyt mustat keittiöt, pikavisiitti asuntomessuille Poriin lehdistöpäivänä toukokuun alussa vahvisti myös sen, mustia keittiöitä oli paljon! Onhan se ihanan näköinen, graafinen, ryhdikäs ja komea, mutta se puhtaanapito, huoh, mustan keittiön onnellisena omistajana tiedän haasteet...! Jokainen leivänmuru ja sormenjälki on näkyvissä. Toisaalta aineilla ja rätillähän ne lähtee.

Ei siis ollenkaan hullummat trendit!

Kuvituskuvina Topi-Keittiöille kuvattuja uusia kuvia, kuvat Pauliina Salonen, stailaus Piia Kalliomäki.

 

Kommentit (2)

Raksablogi

Hei,

Hienoja kuvia, hienosta keittiöstä! Meillä oli aikaisemmassa asunnossa myös musta keittiö ja tulee myös tähän meidän tulevaan taloon. Puhtaanapito todellakin on haastavaa, varsinkin tuollaisten mustien viiluovien kanssa, mutta kuten sanoit aineilla ja räteillä selviää. Paljon sitä itsekkin antaa periksi tuollaisissa käytännön asioissa, kunhan vaan näyttää hyvälle. :D

Aamiaiskaappi on meillä tässä uudessa keittiössä myös se minkä ympärille koko keittiö on suunniteltu. Monesti vain nuo valmiit aamiaiskaapit on kohtuuttoman hintaisia, joten mekin tyydymme "köyhänmiehen malliin", joka rakennetaan ihan perus rungoista ja muokataan sitten kyseiseen käyttötarkoitukseen. Ideahan näissä on aivan mahtava!

S

Aamiaiskaappi oli kyllä itsellekin nimenomaan Se juttu, kun tulevan talon keittiötä alettiin suunnittelemaan. On kiva kun kahvinkeittimellä, leivänpaahtimella ym. on oma paikkansa ovien takana. Vaikka meinasin lentää tuoliltani kun kuulin missä hinnoissa kompleksit on, päätin että se on saatava. Ajattelin että toiset haluaa esim. poreammeen tms. "arjen luksuksen", minulle se oli aamiaiskaappi ;)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat