Kirjoitukset avainsanalla Kaljaasi Ansio

Viikko onkin vierähtänyt vauhdilla ja nyt vasta pääsen laittamaan blogiini lisäkuvia Kalajoen reissulta, jossa siis olimme muutaman sisustustoimittaja-kollegan kanssa viime viikolla Topi-Keittiöiden vieraana!

Vaikka Kalajoki onkin itselleni nyt jo aika tuttu, tällä reissulla siitä löytyi uusi puoli, kun Topi oli järjestänyt meille risteilyn Kaljaasi Ansiolla Maakallan saarelle! Jännitimme aluksi, kohteleekohan sää meitä huonosti, kun oli luvattu sateista ja tuulta, mutta päivä oli lopulta sateeton, huh! Onneksi päämiehet olivat suositelleet ottamaan lämmintä mukaan, merellä tuuli kyllä sen verran, että pipo ja hanskat olivat hyvä idea!

Kaljaasi Ansio on paikallisen kyläyhdistyksen talkootöinä tekemä laiva, miestyötunteja on käytetty yhteensä 18.000. Täältä pääset lukemaan Ansion tarinaa.

Mennessä laiva ajoi moottorilla, mutta palatessa purjeilla, joten pääsimme näkemään purjeiden noston! Saimme jokainen vuorollamme myös ohjata laivaa, jota kokemusta ei kyllä kannattanut jättää välistä! 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram