Lomaviikon aikana säät suosivat meitä pääasiassa oikein hyvin, oli pilvetön sää, noin 25 astetta ja tuuletonta. Ainoastaan iltaisin, kun pojat vielä uivat viimeisiä hetkiä ennen auringonlaskua ja dinneriä, alkoi olla sen verran tuulista, ettei äiti enää tarjennut uida ulkoaltaassa :)

Yhtenä päivänä satoi ja silloin päätimme lähteä autoilemaan Gran Canarian pohjoisosaan. Se oli hyvä päätös, koska pääsimme näkemään tosi komeat tyrskyt vasten rantakivikkoa! Oli jotenkin tosi jännää, vähän pelottavaa, mutta turvallisella tavalla, mutta tosi komean näköistä, kun aallot paiskautuivat vasten kiviä!

Kokomeus jäi varmaan paremmin mieleen kuin ihanat hiekkarannat ja leppoisat aallot hietikkoa vasten. Tuossa kohtaa seisoessa vastassa on iso ja vaikuttava Atlantti, seuraava manner on vasta Gröönlanti!

Samaan aikaan naapurisaarella Teneriffalla oli myrskynnyt niin, että merivedet olivat tulleet parvekkeille asti ja vuorilla sade oli muuttunut lumeksi...

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla