Olin eilen tosi mielenkiintoisessa Lapuan Kankureiden järjestämässä bloggari-tilaisuudessa, jossa kerrottiin KOTI-projektista Pariisissa. KOTI on nyt todella muodikas konsepti monella tapaa ;)

KOTI on Suomen Ranskan Instituutin järjestämä Suomen 100-vuotis-syntymävuotta kunnioittava tapahtuma, jonka on suunnitellut Linda Bergroth. KOTI on suomalaista, mutta modernia mökkikylää muistuttava installaatio, jossa kuka tahansa pääsee yöpymään keskellä Pariisin sykettä kuten hotellissa. Sisustuksessa Linda on käyttänyt suomalaisia tuotteita kuten juuri Lapuan Kankureita. Tosi mielenkiintoinen konsepti, jonka me suomalaiset pääsemme näkemään myöhemmin Valkoisessa Salissa Helsingissä.

Ensi vuonnahan kotimaamme täyttää siis tasapyöreät 100 vuotta ja monenlaista alan tapahtumaa ja tuotetta on varmasti ja toivottavasti juhlan tiimoilta tiedossa!

Kuvituskuvina tässä postauksessa on käytetty meillä KOTOna viime viikonloppuna kuvattuja kuvia, joissa jo vähän jouluakin näkyvissä. Tuo Lapuan Kankureiden pellavainen Usva-liina on ollut meillä kovassa käytössä, tykkään kovasti sen rouheasta olemuksesta ja tietysti siitä, että se peittää punertavan Ikean korkkisen Sinnerlig-pöydän, jonka kanssa rakkaussuhteeni on jo aika väljähtynyt.

Katsoppa muuten tästä taannoinen postaukseni, jossa ihania Kankureiden tuotteita kuvattiin meillä kotona.

Kiitos kivasta illasta Lapuan Kankurit, Dream Cozy, ihanista ruuista Prisca Leclerc ja mukavasta seurasta bloggarikollegoille <3.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat