Olin eilen tosi mielenkiintoisessa Lapuan Kankureiden järjestämässä bloggari-tilaisuudessa, jossa kerrottiin KOTI-projektista Pariisissa. KOTI on nyt todella muodikas konsepti monella tapaa ;)

KOTI on Suomen Ranskan Instituutin järjestämä Suomen 100-vuotis-syntymävuotta kunnioittava tapahtuma, jonka on suunnitellut Linda Bergroth. KOTI on suomalaista, mutta modernia mökkikylää muistuttava installaatio, jossa kuka tahansa pääsee yöpymään keskellä Pariisin sykettä kuten hotellissa. Sisustuksessa Linda on käyttänyt suomalaisia tuotteita kuten juuri Lapuan Kankureita. Tosi mielenkiintoinen konsepti, jonka me suomalaiset pääsemme näkemään myöhemmin Valkoisessa Salissa Helsingissä.

Ensi vuonnahan kotimaamme täyttää siis tasapyöreät 100 vuotta ja monenlaista alan tapahtumaa ja tuotetta on varmasti ja toivottavasti juhlan tiimoilta tiedossa!

Kuvituskuvina tässä postauksessa on käytetty meillä KOTOna viime viikonloppuna kuvattuja kuvia, joissa jo vähän jouluakin näkyvissä. Tuo Lapuan Kankureiden pellavainen Usva-liina on ollut meillä kovassa käytössä, tykkään kovasti sen rouheasta olemuksesta ja tietysti siitä, että se peittää punertavan Ikean korkkisen Sinnerlig-pöydän, jonka kanssa rakkaussuhteeni on jo aika väljähtynyt.

Katsoppa muuten tästä taannoinen postaukseni, jossa ihania Kankureiden tuotteita kuvattiin meillä kotona.

Kiitos kivasta illasta Lapuan Kankurit, Dream Cozy, ihanista ruuista Prisca Leclerc ja mukavasta seurasta bloggarikollegoille <3.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla