Vielä yksi juttu vierailusta Kölnin huonekalumessuille. Pakko tunnustaa, että olen heikkona kauniisiin sisustusesitteisiin. Näitä on tullut kerättyä jo useamman vuoden ajan. Parhaimmat ovat kuin sisustuslehtiä tai -kirjoja, paksuja opuksia täynnä hyvin stailattuja ja kuvattuja isoja kuvia. Meidän perhehän on muuttanut kaksi kertaa vuoden sisällä, kaikki tavara on seulottu aika tiukalla seulalla, vain parhaat esitteet läpäisivät seulan. Aikamoinen kasa niitä silti on jemmassa :)

Kölnin huonekalumessuilta lähti mukaan taas kasa uusia. Laukku painoi jonkin verran palatessa, mutta it was worth it! Näitä taas selaillaan ja nautiskellaan, kun alkaa uusi suunnitteluprojekti ja tarvitaan isnpiraatiota. Ja joskus ihan vaan muuten vaan. Tosi innostava matka oli.

Our society, Sisustustoimittajat ry, visited IMM Cologne, the internatioinal interios show. It was very nice visit indeed! Check also my earlier post from fair!

 

Kommentit (2)

Mirella - Savo Living

Mulla on Piia sama "ammattitauti" ... aina messuilta tulee otettua "muutama" esite mukaan. Niin elävästi muistan vielä kun aikoinani kun opiskelin hotelli- ja matkailualaa ja kävimme Matka-messuilla, taksikuski vaan kommentoi, että tällä esitemäärällä perustaisit jo matkatoimiston. =D

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat