Vielä yksi juttu vierailusta Kölnin huonekalumessuille. Pakko tunnustaa, että olen heikkona kauniisiin sisustusesitteisiin. Näitä on tullut kerättyä jo useamman vuoden ajan. Parhaimmat ovat kuin sisustuslehtiä tai -kirjoja, paksuja opuksia täynnä hyvin stailattuja ja kuvattuja isoja kuvia. Meidän perhehän on muuttanut kaksi kertaa vuoden sisällä, kaikki tavara on seulottu aika tiukalla seulalla, vain parhaat esitteet läpäisivät seulan. Aikamoinen kasa niitä silti on jemmassa :)

Kölnin huonekalumessuilta lähti mukaan taas kasa uusia. Laukku painoi jonkin verran palatessa, mutta it was worth it! Näitä taas selaillaan ja nautiskellaan, kun alkaa uusi suunnitteluprojekti ja tarvitaan isnpiraatiota. Ja joskus ihan vaan muuten vaan. Tosi innostava matka oli.

Our society, Sisustustoimittajat ry, visited IMM Cologne, the internatioinal interios show. It was very nice visit indeed! Check also my earlier post from fair!

 

Kommentit (2)

Mirella - Savo Living
3/2 | 

Mulla on Piia sama "ammattitauti" ... aina messuilta tulee otettua "muutama" esite mukaan. Niin elävästi muistan vielä kun aikoinani kun opiskelin hotelli- ja matkailualaa ja kävimme Matka-messuilla, taksikuski vaan kommentoi, että tällä esitemäärällä perustaisit jo matkatoimiston. =D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla