Kohta ollaan lähellä yhtä tosi isoa asiaa meidän muuton jälkeisessä elämässä. Saadaan vaatekaapit parin viikon päästä!

Meidän blogia on kiitelty hyvistä kuvista ja toisaalta realistisesta suhtautumisesta rakentamiseen, rahoituksen riittävyyteen ja raksan jälkeiseen keskeneräiseen elämiseen. Nyt yhdistetään kerta heitolla nämä kaikki ja näytetään (inho)realistiset kuvat meidän varastosta - anteeksi makuuhuoneesta, joka on muuton jälkeen näyttänyt tältä! Samantapainen ilme jatkuu myös lastenhuoneissa ja eteisessä.

Raksaamisen loppuvaiheessa ei jotenkin riittänyt ajatusenergia enää vaatekaappeihin, ei ollut varmaa minkälaisiin rahat riittäisivät ja toisaalta myös minkälaiset olisivat hyvät, ihan kaapinovelliset vai liukuovelliset.

Nyt on kaapit tilauksessa, parin viikon päästä ne asennetaan. Kuvia siitä, minkälaisiin päädyttiin seuraa perästä...

Jo se tieto, että saa lopulta arkensa järjestykseen ja kauniimmaksi, tuntuu ihanan lämpimältä sydämessä.

 

Kommentit (5)

6/5 | 

Vaatekaapit jäi pois ekojen joukossa myös meillä, kun alkoi tulla budjetti vastaan. Samalta näyttää varmaan meidän vaatehuone tulevat kuukaudet :P mutta mahtaa olla ihanaa, kun saa vaatteet vihdoin oikeasti paikalleen. Sitä odotellessa!

7/5 | 

"Kiva" kuulla, että muillakin voi olla samanlaista, vaikka eihän tämä kenellekään kivaa ole. Vaatekaapin on tosi arvokkaita, monella tapaa ;)

8/5 | 

Hauska nähdä just näitä kuvia elämän keskeltä:) Meillä aika samanlainen meininki asumisen kanssa..Hirvittää, että pian päästään vuoden jälkeen purkamaan laatikoita muutakin kuin keittiöön. Vaatekaappi vasta yhdessä huoneessa, kaikista muista puuttuu. Kodinhoitohuoneen kaapisto jää myös budjettisyistä myöhempää hankintaa varten eli vanhoilla Elfoille mennään. Kertokaahan sit, mistä päädyitte tilamaan vaatekaapit:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla