Viime viikonloppuna vietettiin Helsingin Kirsikkapuistossa Roihuvuoressa Hanami-juhlaa eli juhlistettiin sitä, kun kirsikkapuut kukkivat. Silloin puut olivat jo hiukan nuupahtaneet, onneksi me kävimmekin puistossa jo sitä edellisenä viikonloppuna, jolloin puut olivat täydessä loistossaan ja saimme suloiset vaaleanpunaiset ja pitsiset kuvat sieltä !

Muistakaa nyt nauttia näistä kukkivista puista, tarttua hetkeen ja iloita viikonlopusta ja auringosta!

Kommentit (2)

Lyde
3/2 | 

Oi miten ihanat puut! Oletko jo löytänyt siellä teidän kulmilla olevan hengästyttävän upean kukkameren myös? Mulla on siitä blogissa kuviakin siellä asumisen ajoilta, ja nyt äskettäin laitoin linkin vanhaan postaukseen kun kuvasin meidän uuden puun ekat kukat :-)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
4/2 | 

Tiedän tuon kadun kirsikkapuumeren, vaikka en ole tänä keväänä siellä päin käynytkään, sekin on upea! Kävin katsomassa sun blogista myös teidän puutarhaa ja vähän masennuin....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla