Viime viikonloppuna vietettiin Helsingin Kirsikkapuistossa Roihuvuoressa Hanami-juhlaa eli juhlistettiin sitä, kun kirsikkapuut kukkivat. Silloin puut olivat jo hiukan nuupahtaneet, onneksi me kävimmekin puistossa jo sitä edellisenä viikonloppuna, jolloin puut olivat täydessä loistossaan ja saimme suloiset vaaleanpunaiset ja pitsiset kuvat sieltä !

Muistakaa nyt nauttia näistä kukkivista puista, tarttua hetkeen ja iloita viikonlopusta ja auringosta!

Kommentit (2)

Lyde

Oi miten ihanat puut! Oletko jo löytänyt siellä teidän kulmilla olevan hengästyttävän upean kukkameren myös? Mulla on siitä blogissa kuviakin siellä asumisen ajoilta, ja nyt äskettäin laitoin linkin vanhaan postaukseen kun kuvasin meidän uuden puun ekat kukat :-)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Tiedän tuon kadun kirsikkapuumeren, vaikka en ole tänä keväänä siellä päin käynytkään, sekin on upea! Kävin katsomassa sun blogista myös teidän puutarhaa ja vähän masennuin....

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat