Kirjoitukset avainsanalla Viherlaatikko

Mainos

 

 

GRANdesignin Kerä-amppelin ohella toinen uusi sisustustavara meidän terassilla on Kekkilän Viherlaatikko, jonka sain pr-lahjana. Laatikko oli helppo koota ja se löysi nopeasti paikkansa meidän terassilta, ihan läheltä ovia, ikkunoita ja kulkureittejä. Näin sitä ja kasvien hyvinvointia on helppo pitää silmällä.

Mietin ensin kesäkukkia laatikkoon, mutta sitten päätin kuitenkin istuttaa siihen salaattia ja kiinankaalia, niitä kun kuluu kesäkaudella paljon. Nämä kuvat ovat kesäkuun ekalta viikolta, puutarha on kasvanut sen jälkeen huomattavasti.

Todennäköisesti istutin siemenet laatikkoon liian lähekkäin toisiaan, koska kiinankaalit rehottavat nyt jo tosi isoina ja valtaavat alaa salaatilta. Katsotaan, miten käy! Kasvua on ollut kuitenkin kiva seurata, tässä yhdistyy huvi ja hyöty.

Musta Viherlaatikko on itsessään todella tyylikäs ja sopii tämänkin meille tosi hyvin.

 

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram