Kaupallinen yhteistyö Sudion kanssa

Sain jokin aika sitten kivan yhteydenoton, että kiinnostaisiko meitä testata Sudion tuotteita. Tämä yhteydenotto sattui sopivaan aikaan, meillä kun asuu nykyään teinipoika, jota on alkanut kiinnostaa kaikki laitteet ja merkkituotteet. Hän matkustaa 4 kertaa viikossa paikallisbussilla säbätreeneihin ja kuuntelee bussissa musiikkia kuulokkeilla.

Valitsimme testattavaksi mustat Regent-kuulokkeet *. Saimme paketin mukana myös marmorikuvioiset vaihdettavat capsit (myydään erikseen). Kuulokkeet saapuivat kauniissa lahjapaketissa, jollaisen saa ilmaiseksi jokaiselle tilaukselle jouluun asti!

Nyt onkin ilo kertoa, että blogin lukijat saavat 15% alennuksen koko valikoimasta sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Alennuskoodi piiak15 on voimassa tästä päivästä alkaen vuoden loppuun. 

Kuulokkeet ovat meidän käyttäjän mukaan mukavan pehmoiset, kätevät kun menevät taitettuna takin taskussa ja äänentoistokin on hyvä!

*tuote on saatu

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram