Kirjoitukset avainsanalla joulumyyjäiset

 

1kertaa2-mallistokaverini Marika Lehti on ahkeroinut sillä aikaa mallistomme parissa, kun olen edistänyt muita projekteja. Nyt on useita joulumyyjäisiä käynnissä ja parahiksi joulumyytiin saimme uudet keittiötuotteet valmistajalta eli Marikan suunnittelemat leikkuulaudan ja tarjottimen! 

Koetamme pian saada myös lisää Hiili-keittiösaippuoita myyntiin, nehän valmistetaan käsityönä Hyvinkäällä. 

Näitä tuotteita löytyy nyt jo TRE Christmas Marketista, Keskuskatu 3, Helsinki, käykäähän katsomassa tämä uusi jouluinen pop up!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Loppuvuoteen kuuluvat kaikenlaiset myyjäiset, joista voi hankkia ihania joululahjoja läheisille. Tässä fbssa kiertävä status, jonka alkuperä on tuntematon, mutta joka on täysin totta:

"Ostetaan joululahjat pieniltä suomalaisyrityksiltä ja itse itsensä työllistäneiltä ihmisiltä. Esimerkiksi naapurilta joka myy tuotteita netissä, paikalliselta käsityöläiseltä, joka tekee koruja, paikallisesta leipomosta käsintehtyjä leivonnaisia tai kaverilta, jolla on pieni myyntikoju torilla. Lahjakortti hierojalle, kampaajalle, jalkahoitoon, valokuvaajalle, siivoojalle, Kansallisteatteriin... joulukukat kukkakaupasta, ei marketeista. Varmistetaan että raha menee Suomeen ja yksityisille henkilöille eikä monikansallisille yhtiöille. Näin monille ihmisille tulee parempi Joulu.

Olemme 1x2-malliston kanssa kaksissa myyjäisissä, tämän viikon lauantaina Cillacissa, tapahtuman fb-sivu täällä ja Ornamon Design joulumyyjäissä, fb tapahtuma täällä. Cillasissa pitäisi olla myynnissä myös mun Cozy Homes-kirjaa.

Olen noista myyjäisistä ostanut ihania joululahjoja (pääasiassa itselleni :D), niissä kun on aina uniikkia pieniä eriä, valmistajia, joista et ole koskaan kuullutkaan sekä paljon kaikkea mielenkiintoista, laadukasta ja ostettavaa tavaraa. 

Tulkaahan moikkamaan! 

Hei vielä on kaksi päivää aikaa osallistua tähän arvontaan!

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram