Kirjoitukset avainsanalla Sisustustoimittajat ry

 

Vielä kuvia Milanosta!

Nomart järjesti meille Sisustustoimittajille teehetken uuteen Tom Dixonin ravintolaan Manzioniin Milanossa. Ravintola itsessään oli loppuunmyyty eli ruokailemaan sinne ei päässyt, mutta kiva oli piipahtaa katsomassa tilat. 

Tällainen kokonaisuus, jossa valmistaja on itse saanut määritellä omilla ehdoillaan pinnat, tilat, käytössä olevat kalusteet, valaisimet ja pikkutavarat wc-tilassa olevia saippuapulloja myöten, tekee kyllä vaikutuksen. Kokonaisvaltainen elämys!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Milanossa sitä saattaa kollegoiden mukana joutua paikkoihin, jotka eivät ole "ihan niin sun oma juttu" !

Lähes kaikki sisustustoimittajakollegani olivat ihastuksissaan uudesta Gucci Decor-sisustusliikkeestä. Se on Guccin pop up kauppa, joka toimittaa tuotteita myös Suomeen. 

Miljöö oli todella hyvin tehty, sen ymmärsi selkeämmästä tyylistä tykkääväkin, vaikka ei niin omalta tuntunutkaan tuon väri-, kuosi- ja tuotepaljouden keskellä!

Lue matkakaverini Jonnan postaus täältä.

 

 

 

Kommentit (0)

 

Muutama kuva "marmoritaivaasta" eli kivialan toimijan Salvatorin showroomsta Milanosta! 

 

Kommentit (0)

 

Yksi ehdoton pyhiinvaelluskohde Milanossa Design Viikkojen aikaan on upea Boffin myymälä via Solferninolla. Kauniit kiintokalusteet stailattuna ihanasti rouheilla sisustustavaroilla, niin silmänruokaa koko iso myymälä!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat