Meiltä Glorian Kodin bloggaajilta kyseltiin keväästä, sen suunnitelmista ja toiveista. Alkoi samantien vähän ahdistaa ja vähän väsyttääkin. Eihän siitä ole kuin ihan hetki vain, kun vasta fiilistelin syksyn tullen sitä, että ihanaa kun pimeys ja lumi peittää pihan keskeneräisyydet ja kaikki raksan tekemättömät työt ja nytkö se kevät jo tulee ja paljastaa taas sen kaiken!

Samalla tavalla huomaan, että uusimmat ihastukseni tuoksukynttilät on edelleen pöydillä ja kaapin päällä ( olen täällä tehnyt tutkimusta asiasta ja tässäpä tulos: mitä kalliimpi kynttilä, sitä pidempään se kestää ja enemmän se tuoksuu, edulliset ei tuoksu millekkään, nuo Balmuirin on sieltä laadukkaimmasta päästä).

Aika vaan tuntuu nykyään valuvan käsistä, vaikka päivät touhuaa kaikenlaista, silti on paljon tekemätöntäkin.

Siksipä - nyt on viimeiset hetket polttaa ne kynttilät loppuun.

Kommentit (2)

Mirella - Savo Living
Liittynyt5.3.2016

Meillä kynttilät palaa vuoden jokaisena päivänä, kesällä kylläkin vähemmän.
Mullakin löytyy hyllyltä samainen musta Balmuirin tuoksukynttilä, loppuun kylläkin jo poltettu.
Hyvässä uusiokäytössä lämpökynttilöitä poltettaessa. =)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat