Tiistaina 5.6. vietimme Sisustusoimittajien Kesäpäivää Fiskarsissa. Kesäpäivä on jäsenemme Seija Killströmin ideoima uusi tapahtuma, jossa me alan ammattilaiset eli sisustus- ja ruokatoimittajat ja -bloggaajat pääsimme viettämään yhteistä päivää inspiroivassa ympäristössä verkostoitumisen merkeissä. Olin itse työryhmässä mukana kontaktoimalla valmistajia ja muutamassa pikkupuuhassa. Päivän alussa ehdin myös tehdä kattauksen asiakkaani Topi-keittiöiden osastolle. Kiitos pöytäliinan lainasta Pisa Design!

Paikanvalinta vanhassa Puimalassa osui nappiin, rouhea ympäristö toi oman karismansa päivään. Sään herra sen sijaan petti meidät, ei onneksi satanut, mutta muuten oli tosi kylmä päivä. Mieli oli kaikilla kuitenkin iloinen ja lämpöinen.

Kiitos kaikille näytteilleasettajille ja kumppaneille, että olitte mukana eilen Fiskarsin Puimalassa! Kiitos kaikille vieraille, jotka tulitte ja toitte juhlatunnelman mukananne!

Kiitos Elfa, Kontio, Fasetti, Laattapiste, Sera Helsinki, Matri, Innolux, Iittala, Nikari, Tikkurila, Tammer-Tukku, Tulikivi, Blau, Gauhar, B&O, Timberwise, Interface, Topi-keittiöt, Maricken, Verso, Eurokangas, Tikau, Muubs A/S, Brändintekijä, Stala, Tekstil Kompani, Contura, 3 Kaverin jäätelö, Lejos, Smeg, Suomen Sähkötuonti, Keinuhongan tila, Veho, Green Care/ Berner.

Muita mukana olleita yrityksiä olivat: Ventoniemi, Piirone, Pentik, Arvid Nordquist, Niipperi, Havi´s, Fresita, Norex, Balmuir, Huone ett Rum.

Kiitos pääesiintyjät Nina Bruun/Tikkurila ja Saija Sitolahti. Kokoan toiseen postaukseen vielä ruoka- ja kukka-aiheiset kuvat.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla