Tiistaina 5.6. vietimme Sisustusoimittajien Kesäpäivää Fiskarsissa. Kesäpäivä on jäsenemme Seija Killströmin ideoima uusi tapahtuma, jossa me alan ammattilaiset eli sisustus- ja ruokatoimittajat ja -bloggaajat pääsimme viettämään yhteistä päivää inspiroivassa ympäristössä verkostoitumisen merkeissä. Olin itse työryhmässä mukana kontaktoimalla valmistajia ja muutamassa pikkupuuhassa. Päivän alussa ehdin myös tehdä kattauksen asiakkaani Topi-keittiöiden osastolle. Kiitos pöytäliinan lainasta Pisa Design!

Paikanvalinta vanhassa Puimalassa osui nappiin, rouhea ympäristö toi oman karismansa päivään. Sään herra sen sijaan petti meidät, ei onneksi satanut, mutta muuten oli tosi kylmä päivä. Mieli oli kaikilla kuitenkin iloinen ja lämpöinen.

Kiitos kaikille näytteilleasettajille ja kumppaneille, että olitte mukana eilen Fiskarsin Puimalassa! Kiitos kaikille vieraille, jotka tulitte ja toitte juhlatunnelman mukananne!

Kiitos Elfa, Kontio, Fasetti, Laattapiste, Sera Helsinki, Matri, Innolux, Iittala, Nikari, Tikkurila, Tammer-Tukku, Tulikivi, Blau, Gauhar, B&O, Timberwise, Interface, Topi-keittiöt, Maricken, Verso, Eurokangas, Tikau, Muubs A/S, Brändintekijä, Stala, Tekstil Kompani, Contura, 3 Kaverin jäätelö, Lejos, Smeg, Suomen Sähkötuonti, Keinuhongan tila, Veho, Green Care/ Berner.

Muita mukana olleita yrityksiä olivat: Ventoniemi, Piirone, Pentik, Arvid Nordquist, Niipperi, Havi´s, Fresita, Norex, Balmuir, Huone ett Rum.

Kiitos pääesiintyjät Nina Bruun/Tikkurila ja Saija Sitolahti. Kokoan toiseen postaukseen vielä ruoka- ja kukka-aiheiset kuvat.

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat