Talo on nyt kokonaan maalattu, me teimme sen! Aika vähän olen avannut rakentamisen kustannuksia täällä blogissa, mutta tämän kerron mielelläni: maalaamalla talon itse säästimme noin kolme tonnia, se on iso raha se! Sillä saa taas jo monta ihanaa asiaa talon sisäpuolelle.

Valitsimme maaliksi Tikkurilan Ultra Matta -maalin, ja mattapintaisena se olikin haastava maalata, joissain valoissa ja tietystä suunnasta katsottuna näkyy kyllä pieniä epätasaisuuksia, lähinnä niissä kohtaa, kun allekirjoittanut on maalannut sellaisia kohtia, mihin ei ihan oikeasti olisi yltänyt. Mutta kokonaisuus näyttää todella hyvälle. Meidän hiilenmusta talo <3. Nämä valmiit hetket on niitä, joilla palkitsee itsensä ja joilla taas jaksaa jatkaa.

Tänä viikonloppuna Pienen Talon rouva on töissä täällä. Isännällä on tarkoitus saada talon sokkeli rapattua loppuun, sitä jo viime viikonloppuna vähän aloiteltiin. Sitten olis talonmaalaushommat valmiit.

Kommentit (4)

Vierailija

Hei! Onko ensimmäisen kuvan lasiovi tullut Kastellin paketin mukana vai mistä olette ostaneet? :)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Hei! Suuret pahoittelut, näistä kommenteista kun ei tule mitään tietoa meiliin, tämä on mennyt minulta täysin ohi... On Kastellin kautta tullut ovi, kuten kaikki muutkin, tietääksemme Kaskipuun ovimalli.

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat