Kirjoitukset avainsanalla #lifewithmini #sisustustoimittajienkesäpäivä

Mainos

 

Meillä oli Sisustustoimittajien Kesäpäivässä mukana MINI Laakkonen koeajettavien autojen kanssa. Me kun olemme autoton perhe (leikillisesti kerron aina kaikille, että hyvin todennäköisesti ainoa perhe Suomessa, jossa on rakennettu talo ja jossa rouva toimii stylistinä ilman autoa!), kyselin heiltä mahdollisuutta saada auto lainaan joksikin aikaa. Vuokraamme auton aina tarvittaessa, yleensä juuri perheen lomamatkoille. Sovimme auton lainauksesta viikoksi, ihanasti juuri juhannusviikolle, koska meillä oli ajatus lähteä retkelle ystäväperheen mökille!

Meillä oli käytössä isoin koko MINIstä eli Countryman. Se oli hybridi eli sen sai kulkemaan joko sähköllä tai bensalla. Latauspaikkoja emme löytäneet tähän lähtöön muita kuin miehen työpaikalla olevan latauspisteen, joka oli lähes joka aamu varattu hänen töihin mennessään, joten ajelimme bensalla. 

Koska saimme auton jo juhannusviikon maanantaina, pääsimme käymään Helsingissä ajelulla paikoissa, joihin ei muuten tule perusarki-iltana lähdettyä. Kävimme kahtenakin iltana Kaivopuistossa. Sieltä löytyi kuopukselle mieluinen juttu, jossa pompitaan valjaissa trampoliinilla. Hän oppi lopultakin tekemään takaperinvoltin, eli ns. bäkkärin :) . Äiti oli niin onnellinen nuorimmaisensa puolesta ja uusista taidoista.

Ihan onnelliseksi tulin myös merimaisemien, iloisten ja rentojen lomalaisten katselusta, kaupungilla kiertelystä, uusien kuvakulmien löytämisestä, matkanteon helppoudesta, autolla kaupassa käymisestä (ajatella, että sekin on joillekin perusarkea, minulle luksusta), japaninvaahteran ja multapussin kyyditsemisestä Vantaan Plantagenista kotiin (yleensä haen kasvit joko pyörällä tai bussilla) sekä kierrätyskeikasta lähimpään kierrätyspisteeseen, jonne meiltä on matkaa 2 km.

Kiitos auton lainasta Laakkonen MINI! 

Juhannustunnelmia seuraavassa postauksessa.

 

 

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram