Saimme jo toista kertaa peräkkäin viettää juhannuksen ystäväperheen mökillä Kustavissa. Sinne on oma jännityksensä matkustaa, kun matkaan sisältyy pieni pätkä lossia. Mennessä pääsimme lossille suht heti, tullessa oli tunnin jonotus!

Kustavissa käydään juhannusaattona perjantaina ihailemassa juhannussalon koristelu ja nosto, syödään lohikeitot ja juodaan pullakahvit. Ilalla saunotaan ja uidaan meressä.

Lauantaina kävimme muutamissa paikallisisssa nähtävyyksissä kuten Peterzensissä ihastelemassa laivoja ja kauniita mustia kaislakattoisia vierasmajoja sekä Kustavin Käsityökylässä. Parasta tuollaisessa mökkiviikonlopussa on kiireetön olo hyvässä seurassa, mahdollisuus jutella ajan kanssa niitä näitä ja myös lasten viettää aikaa keskenään ilman arjen aikatauluja.

Kiitos Mini Laakkonen auton lainasta ja Moilasen perhe vieraanvaraisuudesta!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla