Kirjoitukset avainsanalla pojan huoneen sisustaminen

Kaupallinen yhteistyö Sudion kanssa

Sain jokin aika sitten kivan yhteydenoton, että kiinnostaisiko meitä testata Sudion tuotteita. Tämä yhteydenotto sattui sopivaan aikaan, meillä kun asuu nykyään teinipoika, jota on alkanut kiinnostaa kaikki laitteet ja merkkituotteet. Hän matkustaa 4 kertaa viikossa paikallisbussilla säbätreeneihin ja kuuntelee bussissa musiikkia kuulokkeilla.

Valitsimme testattavaksi mustat Regent-kuulokkeet *. Saimme paketin mukana myös marmorikuvioiset vaihdettavat capsit (myydään erikseen). Kuulokkeet saapuivat kauniissa lahjapaketissa, jollaisen saa ilmaiseksi jokaiselle tilaukselle jouluun asti!

Nyt onkin ilo kertoa, että blogin lukijat saavat 15% alennuksen koko valikoimasta sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Alennuskoodi piiak15 on voimassa tästä päivästä alkaen vuoden loppuun. 

Kuulokkeet ovat meidän käyttäjän mukaan mukavan pehmoiset, kätevät kun menevät taitettuna takin taskussa ja äänentoistokin on hyvä!

*tuote on saatu

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaupallinen yhteistyö By Lassen

Poikien huoneisiin on saatu aikaiseksi pari pientä sisustuspäivitystä hiljattain. Saimme blogin kautta valittavaksemme kolme tuotetta By Lassenin Frame-sarjasta. Valitsin kaksi 28 cm modulia ajatellen nämä ensin meidän vanhempien makuuhuoneen yöpöydiksi. Aluksi olin jo valinnut puunväriset laatikot, mutta muutin värin harmaaksi, kun ajattelin, että se mätsää paremmin sängynpäätyyn ja sänkyyn, ne ovat kuitenkin meillä todennäköisesti pysyvimmät elementit huoneessa ja olisi muutenkin pitkäikäisempi valinta kuin puunvärinen. Jos vaikka kyllästynkin vasta maalattuun makuuhuoneen seinään...

Kun laatikot saapuivat meille, harmaa väri ei mätsännyt yhtään edes sängynpäätyyn,  joka on luonnossa hiukan punertavamman harmaa kuin laatikoiden selkeästi kylmänharmaa. Olisi pitänyt sittenkin ottaa ne puunväriset laatikot!

 

 

Puoli päivää asiaa miettittyäni hoksasin kokeilla laatikoita poikien huoneisiin ja sinnehän ne sopivat todella hyvin! Näin siis sattuman kautta saimme taas uutta ilmettä näihinkin huoneisiin. Käynnissä on hitaasti etenevä muutos lastenhuoneista kohti koululaisten huoneita ja vanhemmalla 13-vuotiaalla pojalla varsinkin kohti nuoren aikuisen huonetta.

Meillä kaikilla on samat sängyt, Familonin Ultrat ja tietysti sama saarninvärinen Timberwisen lankkuparkettilattia. Huoneiden tunnelma on kuitenkin selkeämpi ja graafisempi kuin meidän vanhempien makuuhuoneen beigempi ja pehmeämpi väritys. Siksi mustalla kehyksellä varustettu vaaleanharmaa Frame on oiva valinta meidän nuorten miesten yöpöydiksi. Frame on mukavan kompaktin kokoinen, helposti alta imuroitavissa tyylikäs pieni kaappi poikien kaikenkirjaville pikkutavaroille. 

 

 

Asennuskorkeus valikoitui sängyn linjan mukaan, on helppo makuulla ollessa laittaa kirja tai kännykkä pöydälle.

 

 

Minulla on ollut tarkoitus tässä pitkin syksyä jatkaa maalaushommia poikien huoneissa ja maalata jokuset seinät harmaiksi. En ole vielä saanut aikaiseksi. Vähän on paljaat nämä huoneet vaaleudessaan vielä. Juuri muistelin jonkun kanssa, että meillä oli vanhassa kodissa esikoisen omassa ensimmäisessä huoneessa legonvihreä seinä. Siihen värikkyyteen ei ole enää paluuta, nyt mennään kohti seesteisempää tyyliä. Mutta maalaamalla on kyllä niin edullista muuttaa huoneen ilmettä! Nythän sitä oikeaa helmenharmaan sävyä voi sitten hakea näiden yöpöytien avulla. Tai saattaahan tuo sävy olla vaikka vaikka tummanvihreä, en mene varmaksi sanomaan.

Maalausinspiraatiota odotellessa olen hillinnyt kirjavuutta ja värikkyyttä petaamalla poikien sänkyihin kotoa vanhastaan löytyneitä yksivärisiä pellavalakanoita. Uudet matot molemmille olisi myös kivat, nappaan sellaiset heti, kun sopivat tulevat vastaan.

 

 

By Lassen Frame-tuotesarja löytyy mm. Finnishdesignshopista!

 

Kommentit (1)

 

Kaupallinen yhteistyö Familonin kanssa

Nyt on uusissa sängyissä nukuttu parisen viikkoa ja hyvin on koko perhettä nukuttanut. Tosi kiva on lukea iltakirjaa kuopukselle hänen sängyssään, kun molemmat mahtuvat hyvin vierekkäin pötköttelemään :) Myös esikoinen on onnellinen uudesta sängystään, sen myötä koko huone tuntuu taas ihan uudelle.

Samaan sisustusinnostukseen petasin pojille vielä uudet Familonin vuodevaatteet molempiin sänkyihin, nuoremmalle Ruudun ja vanhemmalle pojalle Raita-setin.

Tarkoituksena on jatkossa todellakin vähentää lapsenomaisuutta molemmissa huoneissa, mutta varsinkin esikoisen huoneessa ja saada huoneisiin raikas ja simppeli yleisilme. Olisi kätevä kuljetella eri tyynyjä ja torkkupeitteitä huoneista toisiin, ei niin tarkkaa tarvitsisi olla, mihin huoneisiin kuuluvat. Tummansinisen, hiekan ja vaaleat sävyt sopivat hyvin myös poikien huoneisiin.

Lastenhuoneiden sisustus jatkuu keväällä vielä säilytyskalusteiden uusimisella. Ihan perimmäinen ajatus on siirtää väliaikaisena säilytysratkaisuina toimivat rautakaupan metallihyllyt autotalliin, kunhan se joskus tulevaisuudessa valmistuu ja hankkia pojille uudet umpinaiset säilytyskaapit.

Sitä ennen olisi tarkoitus asentaa muutama julistetaulu seinille ja kuopuksen huoneeseen myös valkoinen String-hylly pienille aarteille. Hyllyyn on jo olemassa osa paloista esikoisen hyllyn kokoamisen jäljiltä.

Mutta, mikä kivointa, nyt saan tarjota blogissamme meidän lukijoillemme etukoodin Familonin verkkokauppaan!

Etukoodilla IHANAUNI30 Familon.fi-verkkokaupasta kaikki normaalihintaiset sängyt, patjat ja vuodetuotteet –30 % maaliskuun ajan (kertaostoetu ei koske lastenpatjoja ja jo alennettuja tuotteita) !

Edellisistä postauksista näet siis vielä meidän valinnat Familonilta!

 

 

Kommentit (6)

Kaupallinen yhteistyö Familonin kanssa

Nyt on myös pienemmän poikasemme eli ekaluokkalaisen huoneessa kunnon sänky. 

Kuopuksen sängyksi päädyimme Familonin 90 cm leveään uuteen Ultra-joustinsänkyyn. Uudistuneessa Ultra-joustinsängyssä on 5-vyöhykkeellinen jousisto, joka on vartaloa tukeva ja myötäilevä rakenne. 5-vyöhykejousisto tukee vartaloa juuri oikeasta kohdasta: keskivartaloa kannattelevasti ja hartiaseudulta myötäilevästi, näin selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa.

Tuo leveys 90 cm on siitäkin ihana, että meillä vielä silloin tällöin (aika useinkin) kuopus kömpii meidän sänkyyn yöllä ja jompikumpi vanhemmista siirtyy nukkumaan hänen sänkyynsä, niin ompa ihana nyt jatkaa unia leveässä sängyssä, ei enää kolise jalat sängynlaitoihin :D

Tämäkin sänky on pedattu Ultra-sijauspatjalla, patjansuojuksella ja muotoonommellulla aluslakanalla

Itseäni alkaa ehkä vähän jo tökkiä Marimekon mustavalkoiset pussilakanat, mutta meillä on niitä niin runsaasti, ettei niitä ihan kaikkia kerralla pois voi heittää. Alamme ehkä pikkuhiljaa uusia lastenkin vuodevaatteita rauhallisempaan suuntaan, se selkeyttäisi koko kodin värimaailmaa.

Harkitsen ehkä myös päiväpeittoja poikien sänkyihin, vaikka petaaminen ainakin nuoremman pojan huoneessa jäisi äidille. 

Edellisen postauksen jälkeen, taisi olla syksyllä, huoneeseen tuotiin myös isompi Ikean koulupöytä ja koulutuoliksi kodissa jo vanhastaan ollut Artekin Lento-tuoli. Välillä huoneessa tehdään legohommia ja välillä jotain muuta, mutta läksyt tehdään kuitenkin aina alakerrassa ruokapöydällä.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram