Meillä on kesäharrastuksena retkeillä helsinkiläisissä saarissa, missä ei arkena tulisi koskaan käytyä. Helsingin edustalla on viime vuosina aukaistu yleisölle monia uusia saaria, jotka ovat aikaisemmin olleet armeijan käytössä. Toissa kesänä vierailimme niissä Vallisaaressa ja samalla reissulla, ns. saarihyppelyllä, vesibussin kautta, piipahdimme myös Lonnassa ja Suomenlinnassa. Viime kesänä kävimme Lammassaaressa.

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna lähdimme käymään Pihlajasaaressa, missä olemme käyneet viimeksi joskus kymmenen vuotta sitten. Nyt hyppäsimme vesibussiin Kaivopuiston rannasta ja vietimme pilvisen päivän, muutaman tunnin eväiden kanssa, koko perheellä saaressa.

Pihlajasaaresta on hyvät näkymät Helsinkiin päin ja myös merelle. Uusia kuvakulmia kotikaupunkiin! Saaressa on valmiita hyviä kävelyreittejä ympäri saarta, useampi kilometri tulee kävelyä samalla, kun niillä seikkailee. Eväät söimme kallion päällä ja jopa lapset jaksoivat istua pitkänkin ajan seuraamassa lokkien ja hanhien puuhia rannalla ja meressä. Ilma oli kylmähkö, joten jätimme uimavarusteet kotiin ja en tiedä, olisiko meistä kukaan edes vieraassa paikassa uskaltanut uidakaan. Ihan ulkoilun kannalta otettu retki oli oikein mukava!

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla