Pikkuhiljaa pääsemme näyttämään yläkerran muitakin huoneita kuin päämakkaria. Vielä ei olla sisustuskuvaus-vaiheessa, mutta muutama kuva kuitenkin nyt nähtäväksi lomalla olevan koululaisen, 10 vuotiaan pojan huoneesta. Kaikki vaatekaapit tulivat sitten lopulta viime viikolla, niitä on täytetty pikkuhiljaa ja omanlaisensa kaaoksen sekin aiheuttaa.

Koululaisen huoneesta lähti myös koulupöytä, väliaikainen sekin, kun oikea pöytä on meillä vielä ruokapöytänä, äidin 1x2-malliston kesäkauppaan myyntipöydäksi ja huoneessa on nyt tosi väljää.

Otettiin mattokin pois hetkeksi ja nautimme Timberwisen saarnipuulattiasta kesän ajan paljain jaloin, se on ihanaa!

Muuttokamoista löytyi Iittalan Vakat viime syksyltä Habitaresta, ne täytettiin kaikella irrallisella sälällä, mitä lastenhuoneessa riittää ainakin meillä loputtomasti, nyt ne on siististi piilossa.

Tässä postauksessa näkyykin yksi meidän valaisinhankinnoista uuteen taloon, keltaisella johdolla oleva Muuton lamppu.

Meillä muuten tämä samainen lomalainen innostui pesemään oman huoneensa ikkunoita, kun ei ollut muutakaan tekemistä sadepäivänä! Homma jatkui vielä meidän makkariin, vielä pitäisi innostaa jatkamaan pikkuveljen huoneeseen. Äiti on ollut vähän kiireinen, tämä ikkunanpesu-inhokkihomma on ollut helppo siirtää to do-listan viimeiseksi....

Lapsethan rakastaa värikästä ja olen antanut heidän huoneissaan värien kukkia, kuitenkin hellästi ohjaten, ettei liian värikästä tulisi :)

Mies otti kuvat ominpäin, miten onkaan kamera poiminut noita legoja noin paljon kuviin :D
 

Kommentit (2)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat