Kirjoitukset avainsanalla Mikko Toppala

 

Mikko Toppalan sisustama kaunis Lauran koti on nyt uusimmassa Glorian Kodissa! Tässä muutama kuva kodista, myös pari, joita ei ollut itse jutussa. 

Itselleni vierailu tässä kodissa oli erityisen merkityksellinen. Ystäväperheeni on nimittäin rakennuttanut tämän arkkitehti Seppo Mäntylän suunnitteleman talon. Lauran perhe on nyt talon kolmannet asukkaat. Alkuperäistä on jäljellä keittiö, kylpyhuoneet ja nuo kauniisti valoa siivilöivät valkoiset verhot, jotka kulkevat hienosti ympäri avaran oleskelutilan. Pintoja on uusittu muualla. Lauran perhe rakennutti myös tämän mielenkiintoisen saunan, joka on Puuartistin tekemä.

Kuvat Pauliina Salonen.

 

Kommentit (2)

Pirpu
1/2 | 

Onpa kaunista..! Verhot luo tunnelmaa. Satutko tietään, mikä/mistä tuo vessan hiekanvärinen laatta on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Nyt taas kevättä kohden, päivänvalon lisääntyessä, olemme kuvanneet koteja työparini Pauliina Salosen kanssa. On aika laittaa tänne blogiin myös joitain aiemmin kuvattuja koteja ihasteltaviksi. Tämä kotijuttu Korkeavuorenkadulla ilmestyi tammikuun Glorian Kodissa.

Aarni Kiinteistöt on ullakko- ja muutosrakentamiseen erikoistunut yritys, joka rakentaa uniikkeja ullakkoasuntoja ja -huoneistoja Helsingissä. Korkeavuorenkadun v. 2013 rakennetun talon ylimmässä kerroksessa, uudessa 74 m2 kokoisessa asunnossa, asuu aina Helsingissä käydessään Maarit ja Timo. Sympaattinen kollegani sisustussuunnittelija Mikko Toppala on sisustanut tämän kodin asukkaiden toiveiden mukaisesti. 

Asukkaat ovat tyytyväisiä, kun saivat valoisan, avaran ja tasokkaan kodin!

Kuvat Pauliina Salonen, paitsi viimeinen sneak peek kuva allekirjoittaneen ;)

 

Kommentit (0)

 

Uudessa emolehdessäni Glorian Kodissa on nyt minun tekemä juttu sisustussuunnittelija-kollegani Mikko Toppalan kodista. Olen tutustunut Mikkoon asuntomessujen kautta, meillä oli sekä Vantaalla että Mikkelissä kohteet vierekkäin. Varsinkin Mikkelissä, jossa oman kohteeni rakennustyöt olivat kesken vielä kuvaspäivänä, saimme toisistamme seuraa, henkistä tukea ja myös hersyvät naurut loppupäivästä jo aika väsähtäneenä, kun tilanne alkoi olla jo aika koominen ja molemmille vähän liiankin tuttu, rakennusprojektit kun useinkin venyvät ja suunnittelijat joutuvat joustamaan.

Mikko on tosi sydämellinen, suloinen ja aito ihminen, myös taitava työssään. Oli ihana päästä käymään hänen kotonaan ja myöhemmin kuvata se jutuksi.

Kiitos Mikko, että saimme tulla teille <3. Lue Mikon haastattelu ja katso komeat kuvat siis uudesta Glorian Kodista. Kuvat Pauliina Salonen. 

Muutaman numeron päässä häämöttää myös minun ja Pauliinan kuvaama juttu eräästä Mikon suunnittelemasta kotikohteesta Helsingissä, sekin on ihan mieletön!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram