Asuntomessut lähestyvät! Itselleni ne olleet ajankohtaiset jo melkein puoli vuotta, kun olen saanut suunnitella ja kuvata sisustusta Kontion kohteeseen Harunireen, se on kohde nro 14 messuilla. Lopultakin pääsen näyttämään kuvia sieltä!

Talo on moderni hirsitalo, joka on suoralinjainen komistus niin sisältä kuin ulkoakin. Olen ihan fiiliksissäni seinien paljaasta vaaleasta hirsipinnasta. Koska en ole ennen päässyt sisustamaan hirsitaloa, halusin edetä sisustuksessa se edellä, sen tulisi olla rauhallinen, harmoninen, kaunis ja eleetön, kuitenkin mielenkiintoinen, ajanhenkinen ja kiinnostava, katsottavaa pitää messuvieraille tarjota, kun messuille asti vaivautuvat :)

Sisustuksessa on käytetty pääasiassa kotimaisten designvalmistajien kalusteita ja olenkin todella kiitollinen, kun niin moni valmistaja lähti mukaan tähän projektiin. Värimaailma on hillitty, harmaa-musta-valkoinen, koska se sopii moderniin sisustukseen ja tuntui oikealle valinnalle hirren seuraksi. Puu on uusi valkoinen! Mielenkiintoinen, ekologinen, hengittävä ja sielukas. Materiaalit sisustuksessa on puuvillaa, villaa, vaaleaa nahkaa ja puuta, kotimaista keramiikkaa ja piensarjoina hyvintehtyjä tuotteita.

Kohteesta on tehty iso juttu tänään ilmestyneeseen Dekon viralliseen asuntomessunumeroon, lukekaa sieltä enemmän varsinaisesta projektista. Valitettavasti jostain syystä lehdessä olevat kuvat ovat menneet aika tummiksi, joten nautitaan yhdessä näistä vaaleista hirsipinnoista täällä blogissa ja sitten messuilla, kun alkavat Vantaan Kivistössä 10.7.

Tässä alakerran kuvat, yläkerran kuvat seuraavat perästä.

Kuvat Kontio

 

Sohva Adea Bon ja sohvapöytä Plateau, tulevat myyntiin syksyllä

 

Olohuoneen matto Mums & Saana ja Olli Koko iäksi

Sohvatyynyt ja peitteet 1kertaa2

Jalkavalaisin Himmee Filly

Puutuoli Woodnotes Siro

Verhot Lapuan Kankurit Palttina

 
Lipasto Lundia Fuuga
Nojatuolit Nikari December XL

Pikkupöydät Adea Band

Jalkavalaisin Himmee Filly

Matto Woodnotes

Iso puurasia ja valkoinen puurasia Marianne Huotari / Studio Smoo
Pienet kaksiväriset puurasiat LoBend

 
Ruokapöytä Artek 86, tuolit Artek 66, valaisin Artek U336 Utzon, baarijakkarat Artek K65, saarekkeen valaisimet Artek A330S Golden Bell

Pöytäliina ja astiat Marimekko, kuosit tulevat myyntiin syksyllä
Muut astiat Granit, Mayn ja japanilaiset astiat Tokyokan 

 
Alakerran kylpyhuoneen metallikorit Mayn, pyyhkeet Marimekko, puujakkara Nikari July

Kommentit (17)

Ei vaan, oikeasti sitä haluaisi uskoa, ettei tämä olisikaan trendi vaan ihmiset olisivat kulutustottumuksissaan pysyvästi menossa ekologisempaan ja kestävämpään suuntaan :)

Upeat materiaalit ja sisustus!! Hienoa työtä!

Kävin aamulla hakemassa asuntomessuluettelon, en malta odottaa että pääsen töistä ja voin alkaa pläräillä sitä. Olemme mieheni kanssa menossa asuntomessuille, kohteessa 21 on meidän firman kiintokalusteet. ;)

Anonyymi

oih, ihana, kaunis koti. Ja nuo Nikarin tuolit ja jakkarat

terveisin, ReetaJohanna (näin vanhoilla päivillään tuleva huonekalupuuseppä)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat