Kirjoitukset avainsanalla Topi-keittiöt

Viikko onkin vierähtänyt vauhdilla ja nyt vasta pääsen laittamaan blogiini lisäkuvia Kalajoen reissulta, jossa siis olimme muutaman sisustustoimittaja-kollegan kanssa viime viikolla Topi-Keittiöiden vieraana!

Vaikka Kalajoki onkin itselleni nyt jo aika tuttu, tällä reissulla siitä löytyi uusi puoli, kun Topi oli järjestänyt meille risteilyn Kaljaasi Ansiolla Maakallan saarelle! Jännitimme aluksi, kohteleekohan sää meitä huonosti, kun oli luvattu sateista ja tuulta, mutta päivä oli lopulta sateeton, huh! Onneksi päämiehet olivat suositelleet ottamaan lämmintä mukaan, merellä tuuli kyllä sen verran, että pipo ja hanskat olivat hyvä idea!

Kaljaasi Ansio on paikallisen kyläyhdistyksen talkootöinä tekemä laiva, miestyötunteja on käytetty yhteensä 18.000. Täältä pääset lukemaan Ansion tarinaa.

Mennessä laiva ajoi moottorilla, mutta palatessa purjeilla, joten pääsimme näkemään purjeiden noston! Saimme jokainen vuorollamme myös ohjata laivaa, jota kokemusta ei kyllä kannattanut jättää välistä! 

 

 

 

Kommentit (9)

Vierailija
2/9 | 

Vähähiilihydraattinen ruokavalio on strategia, jolla vähennetään hiilihydraattien saantia, ja vastineeksi laihdut tasaisesti.
Runsaasti hiilihydraatteja sisältäviksi tai "huonoiksi" voidaan määritellä: leivät, kuten rinkelit; pastat, kuten makaroninuudelit (spagetti toimii myös!), riisi; viljat, mukaan lukien kaurapuuro - se ei ole vain myslipatukoita! Näihin elintarvikkeisiin kuuluvat tärkkelyspitoiset vihannekset, kuten perunat, joissa on enemmän kuin kohtuullinen osuus ravintokuitua, mutta jotka eivät tarjoa paljonkaan makua makunystyröillemme. Lisää tähän tarvittaessa makeita marjoja, sillä hedelmien pitäisi silti kuulua terveelliseen ruokavaliosuunnitelmaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Tällä viikolla vierailimme sisustustoimittajakollegoiden kanssa Kalajoella Topi-Keittiöiden vieraana, kun kotimainen yritys täyttää tänä vuonna 80 vuotta! Jo neljäs sukupolvi Ojalan perustajasukua työskentelee perheyrityksessä.

Oli niin huippua päästä näyttämään Kalajokea kollegoille, kun se itselle on nyt jo aika tuttu useamman vuoden ajalta. En enää muista, olenko alunperin käynyt ensimmäisen kerran siellä v. 2014 Kalajoen loma-asuntomessuilla vai jollain Topi-Keittiöiden keikalla, olemmehan tehneet yhteistyötä jo usemman vuoden ajan. 

Tällä käynnillä vierailimme Topin tehtaalla, tehtaanmyymälässä ja keramiikkapaja Iso-Pahkalassa. Illallistimme Pihvituvassa ja lounastimme Sandy Keltissä. Lopuksi meillä oli huikea risteily paikallisina talkootöinä rakennetulla Kaljaasi Ansiolla Maakallan saarelle, joka on ollut kalastajien tukikohta jo ainakin 1700-luvulta alkaen. Postaan näistä molemmista myöhemmin erikseen. 

Kiitos Topi-Keittiöt ihanasta matkasta ja vieraanvaraisuudestanne. Hurmaava Kalajoki hiekkasärkkineen vei sydämemme.

Onnittelemme kahdeksankymppistä ja toivotamme paljon hyviä vuosia tulevaisuuteen!

 

Kommentit (12)

 

Jokin aika sitten teimme kuvaaja Pauliina Salosen kanssa uusia säilytyskalustekuvia Topi-Keittiöille. Tästä pääset tutustumaan Topin omilta sivuilta erilaisiin säilytysratkaisuihin!

Heillä on myös arvonta käynnissä, siihen pääset osallistumaan tästä!

Kuvat Pauliina Salonen.

Styling Piia Kalliomäki.

 

 

Kommentit (0)

 

Viime lauantaina olin Topi-Keittiöiden Vantaan myymälässä tapahtumapäivässä tekemässä kattauksia syksyn sävyissä. Mukanani oli satokauteen sopivia juureksia, pellavatekstiilejä, keramiikkaa, koreja ja kauniin värisiä oksia kukkakaupasta. 

Kiitos Anno Collection tuotelainoista! Korit ovat stylistin omia. Isot valkoiset keramiikkalautaset, juomalasit ja mustat aterimet ovat H&M:sta. Jättimäinen leikkuulauta on Muubsin.

Tosi mukava päivä oli taas, kuten nämä Topin tapahtumapäivät aina!

ps. Keittiöremonttia tai uutta keittiötä suunnittelevan kannattaa käydä muuten katsomassa uudistunut Vantaan myymälä, siellä oli tosi kivoja keittiöryhmiä vaikka kuinka paljon! Topiltahan saa sitten myös muut kodin kiintokalusteet! Lähden mielelläni suunnittelijana mukaan käynnille ;)

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram