Kirjoitukset avainsanalla Topi-keittiöt

 

Jokin aika sitten teimme kuvaaja Pauliina Salosen kanssa uusia säilytyskalustekuvia Topi-Keittiöille. Tästä pääset tutustumaan Topin omilta sivuilta erilaisiin säilytysratkaisuihin!

Heillä on myös arvonta käynnissä, siihen pääset osallistumaan tästä!

Kuvat Pauliina Salonen.

Styling Piia Kalliomäki.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Viime lauantaina olin Topi-Keittiöiden Vantaan myymälässä tapahtumapäivässä tekemässä kattauksia syksyn sävyissä. Mukanani oli satokauteen sopivia juureksia, pellavatekstiilejä, keramiikkaa, koreja ja kauniin värisiä oksia kukkakaupasta. 

Kiitos Anno Collection tuotelainoista! Korit ovat stylistin omia. Isot valkoiset keramiikkalautaset, juomalasit ja mustat aterimet ovat H&M:sta. Jättimäinen leikkuulauta on Muubsin.

Tosi mukava päivä oli taas, kuten nämä Topin tapahtumapäivät aina!

ps. Keittiöremonttia tai uutta keittiötä suunnittelevan kannattaa käydä muuten katsomassa uudistunut Vantaan myymälä, siellä oli tosi kivoja keittiöryhmiä vaikka kuinka paljon! Topiltahan saa sitten myös muut kodin kiintokalusteet! Lähden mielelläni suunnittelijana mukaan käynnille ;)

 

Kommentit (0)

 

Hullunhauska työkesä yllätti. Piti pitää pitkä kesäloma poikien kanssa, koska tänä kesänä ei ole asuntomessuille suunnitteluprojektia, eikä pitänyt olla paljon muitakaan töitä. Toisin kävi. Tosi kivoja suunnitteluprojekteja ja lehtitöitä on pulpahdellut paljon!

Tähän mennessä kesäkuussa olen suunnitellut sisustuspintamateriaalit uuteen moderniin rivitalokokonaisuuteen Vantaalla, vieraillut Tuusulassa katsomassa erään perheen märkätilojen muutostyötarpeet sekä kuvannut yhdelle kotimaiselle valmistajalle markkinointikuvia. Eilen kävin toimittajana Porin asuntomessuilla kuvaamassa kolme parasta kohdetta erääseen lehteen.

On ollut tapaamisia ja tarjouspyyntöjä syksyä ajatellen, mikä on mukavaa, koska näin yrittäjänä aina vähän jännittää, onko töitä, mitä töitä on tulossa ja minkä verran. Töitään ei pysty paljoakaan ennakoimaan ja laivaa käännetään sitä mukaa, minne tarve vaatii. Perhe joutuu jonkun verran joustamaan ja nyt meillä onkin pojat olleet kahdestaan päivisin. Esikoinen, nyt jo tuleva 8-luokkalainen, on laittanut lounasta ja pitänyt silmällä pikkuveljeään.

Nämä kuvat Topi-keittiöille kuvasimme jo aiemmin. 

Kuvat Pauliina Salonen, styling Piia Kalliomäki.

 

 

Kommentit (2)

Marika
1/2 | 

Hei, osaatko sanoa miten on toteutettu tuo khh:n vaatetangon pidike? Kuinka se on kiinni katossa?
Tarvitsisimme vastaavaa ratkaisua. Kiitos

 

Jos nyt tekisin uudelleen omaa keittiötäni, haluaisinkohan aamiaiskaapin? Se on keittiössä nyt Se Juttu! Meillä keittiössä on vähän vastaavanlainen rakenne, eli aukeavien pariovien takana tila, johon olisi mahdollisuus saada vedettyä pistorasia, mutta se tila on täynnä kuiva-ruokia ja astioita, koska mulla on niitä joka paikassa :D 

Kyllähän nuo kaapiston sisään menevät ovet näyttävät tosi käteviltä, että varmaankin seuraavaan keittiöön on nämä sitten saatava.

Toinen buumi tuntuu olevan nyt mustat keittiöt, pikavisiitti asuntomessuille Poriin lehdistöpäivänä toukokuun alussa vahvisti myös sen, mustia keittiöitä oli paljon! Onhan se ihanan näköinen, graafinen, ryhdikäs ja komea, mutta se puhtaanapito, huoh, mustan keittiön onnellisena omistajana tiedän haasteet...! Jokainen leivänmuru ja sormenjälki on näkyvissä. Toisaalta aineilla ja rätillähän ne lähtee.

Ei siis ollenkaan hullummat trendit!

Kuvituskuvina Topi-Keittiöille kuvattuja uusia kuvia, kuvat Pauliina Salonen, stailaus Piia Kalliomäki.

 

Kommentit (2)

Raksablogi
1/2 | 

Hei,

Hienoja kuvia, hienosta keittiöstä! Meillä oli aikaisemmassa asunnossa myös musta keittiö ja tulee myös tähän meidän tulevaan taloon. Puhtaanapito todellakin on haastavaa, varsinkin tuollaisten mustien viiluovien kanssa, mutta kuten sanoit aineilla ja räteillä selviää. Paljon sitä itsekkin antaa periksi tuollaisissa käytännön asioissa, kunhan vaan näyttää hyvälle. :D

Aamiaiskaappi on meillä tässä uudessa keittiössä myös se minkä ympärille koko keittiö on suunniteltu. Monesti vain nuo valmiit aamiaiskaapit on kohtuuttoman hintaisia, joten mekin tyydymme "köyhänmiehen malliin", joka rakennetaan ihan perus rungoista ja muokataan sitten kyseiseen käyttötarkoitukseen. Ideahan näissä on aivan mahtava!

S
2/2 | 

Aamiaiskaappi oli kyllä itsellekin nimenomaan Se juttu, kun tulevan talon keittiötä alettiin suunnittelemaan. On kiva kun kahvinkeittimellä, leivänpaahtimella ym. on oma paikkansa ovien takana. Vaikka meinasin lentää tuoliltani kun kuulin missä hinnoissa kompleksit on, päätin että se on saatava. Ajattelin että toiset haluaa esim. poreammeen tms. "arjen luksuksen", minulle se oli aamiaiskaappi ;)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat