Tässäpä kuvia viime viikonlopulta Tampereelta Mansen Blogikirppis-tapahtumasta. Lauantaina kokoonnuimme ihan blogimuijien kesken laittamaan ruokaa ja seurustelemaan Arto Ratsaan ohjauksessa. Niin ihania reseptejä, joita aioin jatkossa kokeilla kotonakin.

Kaikki kuvat on hurmaavan Visuaalisesti vaativa-bloggaajan ottamia. Kiitos Aino näistä!

Valitsin blogiini Ainon kattauskuvat, koska tämä kuvasarja kertoo minusta hyvin myös meidän porukasta, se on aika lailla mix and match-tyyliä. Hersyvän erilaista, kukkivaa, runsasta ja iloista. 

Kommentit (6)

Vierailija
9/6 | 

Kivan näköistä! :) oletko joakus julkaissut teidän pohjapiirrustusta? Kiinnostais kovasti oh-rkt-kt akseli kun meillä on juuri pohdinnassa pohjapiirros :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla