Ollaan tosiaan oltu koululaisten kanssa lomalla näin kauan ja nyt loma sitten loppuu. Huomenna alkaa koulu molemmilla pojilla. On ollut kyllä ihanan rento loma pääasiassa kotona. Ollaan nukuttu pitkään, noin yhdeksään joka aamu. Itselläni kestää aina noin viikon verran saada pää käännettyä ylikierroksilta lomamoodiin ja pitkään nukkuminen alkaa lopulta iteltänikin sujua. Tuntuuhan se kyllä ihan erilaiselta herätä pitkien unien jälkeen, ei kyllä välttämättä vähemmän pöpperössä kuin lyhyillä unilla, mutta vähämmän päänsärkyiseltä ehkäpä.

Kyllähän se joulu sai meiltäkin nyt sitten lähteä. Jätin ulos vielä kausivalot, mutta näissäkin kuvissa näkyvät sisävalot saivat lähteä. Tänään tuli vielä upea päivänpaiste tänne Helsinkiinkin ja sain pienen siivouspuuskan. Sain raivattua alakerrasta kaikenlaista joulun alla kerääntynyttä tavaraa pois kuljeksimasta ja siistittyä paikkoja. Aamupäivällä kuvasimme blogiinkin, toivottavasti saan uusia kuvia ensi viikolla tänne.

Tervetuloa valo ja kevät!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla