Ollaan tosiaan oltu koululaisten kanssa lomalla näin kauan ja nyt loma sitten loppuu. Huomenna alkaa koulu molemmilla pojilla. On ollut kyllä ihanan rento loma pääasiassa kotona. Ollaan nukuttu pitkään, noin yhdeksään joka aamu. Itselläni kestää aina noin viikon verran saada pää käännettyä ylikierroksilta lomamoodiin ja pitkään nukkuminen alkaa lopulta iteltänikin sujua. Tuntuuhan se kyllä ihan erilaiselta herätä pitkien unien jälkeen, ei kyllä välttämättä vähemmän pöpperössä kuin lyhyillä unilla, mutta vähämmän päänsärkyiseltä ehkäpä.

Kyllähän se joulu sai meiltäkin nyt sitten lähteä. Jätin ulos vielä kausivalot, mutta näissäkin kuvissa näkyvät sisävalot saivat lähteä. Tänään tuli vielä upea päivänpaiste tänne Helsinkiinkin ja sain pienen siivouspuuskan. Sain raivattua alakerrasta kaikenlaista joulun alla kerääntynyttä tavaraa pois kuljeksimasta ja siistittyä paikkoja. Aamupäivällä kuvasimme blogiinkin, toivottavasti saan uusia kuvia ensi viikolla tänne.

Tervetuloa valo ja kevät!

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat