Lapin pressimatkalla oli parikin uutta ja kiinnostavaa asiaa, joista saimme esimakua. Ensimmäinen asia oli, että Lapland Hotels aukaisee syksyllä Helsingissä Bulevardilla lappilaisia makuja, elämyksiä ja vieraanvaraisuutta tarjoavan uuden hotellin Lapland Hotels Bulevardin.

Anu Pentik työstää parasta aikaa tilaustyönä viimeisiä teoksia tähän projektiin. Pääsimme katsomaan valmiita töitä Pentik Galleriaan, jonne ne on ripustettu odottamaan ravintolan valmistumista. Omat suosikkini eli mustat kultahippuvaskoolit sijoitetaan käytäville ja ravintolaan. Näitä isoja keramiikkalautasia on yhteensä valtava määrä, 200 kpl ja osan Anun on tehnyt kahteen kertaan, kun ei ollut kaikkiin tyytyväinen!

 

 

Uudessa hotellissa luvataan olevan lappilaista rauhaa, levollisuutta, puhtautta, hiljaisuutta, Suomen luonnon parhaita puolia ja Lapin mystiikkaa.

Se on muuten ihan totta, että Lapissa on rauhallisempi elämänmeno ja syke jotenkin alkoi minullakin automaattisesti laskemaan, kun tapasimme ihmisiä, jotka olivat rauhallisia ja levollisia. Ei ole yhtään huono idea tuoda Lappia Helsinkiin ja luonnollisesti myös turistien saataville ja koettavaksi.

Odotan innolla tämä hotellin aukemista ja kutsua tulla tutustumaan hotellin lappilaisesta luonnosta kumpuavaan sisustukseen ja ravintolan lappilaisiin makuihin. Kielellä vieläkin kaikki herkut, mitä reissussa saimme maistella! Huoneista 2/3 on deluxe- ja sviittitasoisia. Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju ja Bulevardi ketjun kolmas ns. kaupunkihotelli etelä-Suomessa.

 

 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Hei, tämä kommentti ei liity mitenkään Anu Pentikiin eikä edelliseen juttuun. Sen sijaan olen lukenut blogisi läpi ja ahminut sisustuskuvia. Meille on tulossa myös pieni omakotitalo, ja kysyisinkin kertoisitko talonne mitoista. Erityisesti alakerran pohjakuva kiinnostaisi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla