Lapin pressimatkalla oli parikin uutta ja kiinnostavaa asiaa, joista saimme esimakua. Ensimmäinen asia oli, että Lapland Hotels aukaisee syksyllä Helsingissä Bulevardilla lappilaisia makuja, elämyksiä ja vieraanvaraisuutta tarjoavan uuden hotellin Lapland Hotels Bulevardin.

Anu Pentik työstää parasta aikaa tilaustyönä viimeisiä teoksia tähän projektiin. Pääsimme katsomaan valmiita töitä Pentik Galleriaan, jonne ne on ripustettu odottamaan ravintolan valmistumista. Omat suosikkini eli mustat kultahippuvaskoolit sijoitetaan käytäville ja ravintolaan. Näitä isoja keramiikkalautasia on yhteensä valtava määrä, 200 kpl ja osan Anun on tehnyt kahteen kertaan, kun ei ollut kaikkiin tyytyväinen!

 

 

Uudessa hotellissa luvataan olevan lappilaista rauhaa, levollisuutta, puhtautta, hiljaisuutta, Suomen luonnon parhaita puolia ja Lapin mystiikkaa.

Se on muuten ihan totta, että Lapissa on rauhallisempi elämänmeno ja syke jotenkin alkoi minullakin automaattisesti laskemaan, kun tapasimme ihmisiä, jotka olivat rauhallisia ja levollisia. Ei ole yhtään huono idea tuoda Lappia Helsinkiin ja luonnollisesti myös turistien saataville ja koettavaksi.

Odotan innolla tämä hotellin aukemista ja kutsua tulla tutustumaan hotellin lappilaisesta luonnosta kumpuavaan sisustukseen ja ravintolan lappilaisiin makuihin. Kielellä vieläkin kaikki herkut, mitä reissussa saimme maistella! Huoneista 2/3 on deluxe- ja sviittitasoisia. Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju ja Bulevardi ketjun kolmas ns. kaupunkihotelli etelä-Suomessa.

 

 

Kommentit (2)

Vierailija

Hei, tämä kommentti ei liity mitenkään Anu Pentikiin eikä edelliseen juttuun. Sen sijaan olen lukenut blogisi läpi ja ahminut sisustuskuvia. Meille on tulossa myös pieni omakotitalo, ja kysyisinkin kertoisitko talonne mitoista. Erityisesti alakerran pohjakuva kiinnostaisi :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat