Ikeaan tulee myyntiin toukokuussa taas uusi erikoismallisto, Viktigt.

"Kokonaan käsityönä tehty mallisto on luotu yhteistyössä Ingegerd Råmanin kanssa. Hän on yksi Skandinavian tunnetuimmista lasinmuotoilijoista ja keraamikoista. Eleettömien keraamisten ja lasisten esineiden lisäksi materiaaleina on bambua ja luonnonkuitua", kerrotaan Ikean lehdistösivuilla.

Sain kuulla, että Ikeassa on myynnissä kirja malliston suunnittelijasta Ingegerd Råmanista. Se piti tietysti tämän kirjahullun saada käsiinsä ja viime viikonloppuiselta Tampereen reissulla tämä olikin mahdollista saada onnistumaan.

Olen ihan huumaantunut tyylikkäästä vanhasta rouvasta (tuollainen haluan itsekin vanhana olla) ja hänen ajatuksistaan omien lempiesineiden ja tuotannon suhteen. Kirjan lukeminen on minulla vielä vähän kesken kaikenlaisten kiireiden vuoksi, yritän saada sen kuitenkin luetuksi loppuun. Mutta miten kaunis kirja! Ihanat mattapaperisivut, isot kuvat ja kirja itse paksu kuin mikäkin.

Kirjassa on myös kuvia suunnittelijan maaseutukodista, se on suunnittelleet asukkaiden kanssa yhdessä ruotsalainen arkkitehtikolmikko Claesson-Koivisto-Rune. Miten voi ihmisellä edes kulkea henki noin ihanassa kodissa asuessa!

En ole yhtään varma, onko itse mallisto niin ihmeellinen ja himoitsenko jotain tuotetta sieltä. Kirkkaita laseja, valkoisia peruslautasia ja luonnonvärisiä bambukoreja meiltä löytyy jo riittämiin. Mutta mieluummin niin, että tuodaan markkinoille hyviä ja yksinkertaisia perusasioita eikä mitään väen vängällä keksittyjä erikoisuuksia.

Mutta tämän malliston ympärille luotu kauneus, se koskettaa, rakastan!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat