Kirjoitukset avainsanalla #tukholmanhuonekalumessut2019 #sisustustoimittajat #tukholmanseminaari2019 #string #lottaagaton

 

Tässä tunnelmia Lotta Agaton Interiorsin stailaamista Kasthallin näyttelyistä. Kävimme messujen lisäksi katsomassa seuraavana päivänä myös Kasthallin myymälän Tukholmassa. 

Heillä on uutena tuollainen hauska hapsureunainen matto, Feather!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Terveisiä Tukholman huonekalumessuilta / Lotta Agaton for String

 

Tämä viikko meni kuin siivillä, ohjelmaa ja tapaamisia oli paljon. Yritän purkaa matkan antia täällä blogissa pikku hiljaa. Maanantaina lähdimme Sisustustoimittajien Seminaariristeilyllä Tuhkholmaan puolen päivän maissa. Otathan seurantaan fb:ssa Sisustustoimittajat ry ja IG:ssa @sisustustoimittajat, jos haluat nähdä, mitä meidän yhdistyksen toiminnassa tapahtuu. Seminaari puhujineen oli kiinnostava ja 160 vieraan joukossa oli paljon tuttuja, joiden kanssa seurustellessa ilta venyi keskiyön toiselle puolelle.

Tiistaina menimme messuille ja kiertelimme siellä päivän. Ensimmäisenä nostan blogiin Stringin osaston, jonka on jo pitkään stailannut Lotta Agaton. Nämä osastot on aina vaan niin kauniita, huolellisesti, runsaasti ja hyvin stailattuja. Hylly sinällään on simppeli, yllätyksetön ja pelkistetty, joten runsas ja kaunis stailaus tekee siitä kiinnostavamman. 

Tänä vuonna hyllyn tuli uusi väri beige, tosi kaunis. Toinen uusi väri on blush, punertavan pastellinen väri.

Meillä on kotona eräs ongelmakohta, johon en ole tyytyväinen ja joka vaatii uuden säilytyskalusteen. Messuilla havahduin, että minähän saan sen Stringillä ratkaistua, mitoitus sopii paikkaan jetsulleen! Täytyy ensin vähän suunnitella ja säästää hyllyrahastoon, sitten pääsen tilaamaan.

Katso meidän olohuoneen Sting-hylly täältä ja uudempia kuvia vaikka tästä postauksesta.

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram