Joulunalusaika on myyjäisten aikaa. Jouluihmisenä tykkään joulumyyjäisistä. Minäkin olen 1kertaa2-malliston - ja nyt onnellisena ihkauuden ja painotuoreen Aina Oikein-kirjani kanssa mukana monessa tapahtumassa. 

Ensimmäisenä, jo ensi viikonloppuna, starttaavat Parolan aseman Joulumarkkinat, tapahtuman fb-sivut löytyvät täältä. Olen aika innoissani näistä myyjäisistä, koska en ole ennen päässyt käymään kuuluisalla asemalla. Katso sinäkin Parolan asema- blogi täältä. Aseman osoite on Asemantie 11, Parola, Hattula. Sinne pääsee erittäin kätevästi 3-valtatietä pitkin, liittymän numero on 27. Kaikki taajamajunat välillä Tampere-Helsinki pysähtyvät Parolassa.

Myymässä on komea joukko bloggaajia omine mallistoineen, linkkaa blogiin / mallistoon nimestä: 

1kertaa2 / Pieni talo Helsingissä 
Diagnoosi sisustusmania 
Kaikki mitä rakastin 
Kanelikauppa 
Kettukarkki SHOP 
Kotipalapeli 
Minimaliina 
Muita ihania 
Parolan asema 
Pinjacolada 
Popper Design 
Projektila 
RK Design / Weekday carnival 
Vihreä talo 

Moni onkin tuttu, mutta odotan myös uusia tuttavuuksia ja myös herkullisia löytöjä omaankin kotiin myyjäisistä. Nähdäänhän siellä?

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat