Kirjoitukset avainsanalla Keittiö

 

Elokuu! Tavallaan tuntuu jo kesän lopulle, toisaalta vielä on kesää jäljellä kuukauden verran. Vähän jo töissä, aivot vielä vähän lomalla :)

Syksyllä perinteiseen tapaan pitää katsoa kotia vähän uusin silmin. Muutama säilytysasia on meillä edelleen ratkaisematta ja niihin täytyy jatkossa löytyä ratkaisu. Säilytyspaineet tässä talossa ovat vähän tavanomaista suuremmat, kun en pidä työhuonetta, vaan säilytän kuvausrekvisiittaa kotona. Koetan pitää omat perheen käyttöastiat kaapeissa ja nätimmät kuvausastiat esillä.

Keväällä sain jo yhden epäkohdan ratkottua meillä, kun sain vision ratkaista keittiön yhden seinänpätkän lisäsäilytystarve mustalla String-hyllyllä. Sehän sopii sekä väritykseltään että mitoitukseltaan ihan passelisti juuri tuohon kohtaan meillä. Nurkassa on integroitu pakastin, jonka oven pitää mahtua aukeamaan, siksi kriittinen mitoitus. 

Itseäni tyydyttää myös se, että samankorkuinen hyllykkö löytyy läheisestä olohuoneesta valkoisena, säilyy yhdenmukainen ilme! Stringissä ei ole saatavana mustaa sileää hyllylevyä tuossa leveydessä ja syvyydessä, jota ensin harmittelin, vaan hylly on puupintainen. Yhdenmukaisuutta löytyi lisää, kun saimme hyllyt paikoilleen, Menun Snaregade-ruokapöydämmehän onkin sama puupinta. Näin se oli siis tarkoitettukin.

 

 

Tuotteesta saatu alennusta näkyvyyttä vastaan Finnish Design Shopista.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Tässä Habitare-tohinan alla muutama kuva kesällä tehdyistä Stalan kuvauksista. Stailasimme ja kuvasimme Pauliina Salosen kanssa sekä markkinointi- ja fiiliskuvia kahdessa yksityiskodissa.

Kuvasimme kahta uutta allasta: toinen oli perinteisempi Lyria ja toinen moderni Max.

 

Toisessa kodissa asui kaksi muhkeaa koiraa, kuvasimme sitten heidätkin :) Nuo uudet kätevät koiranruokakupit ovat Magissolta.

 

Kommentit (0)

 

Kotona on pari pikkuhommaa saatu nyt kesän kynnyksellä valmiiksi, pois kuleksimasta.

Eteiseen saatiin lopultakin asennettua noin puoli vuotta seinää vasten nojallaan ollut peili ja keittiöön lisäsäilytystilaksi uusi hylly. Tämä hylly on Ikean Falsterbo.

Meillä oli todella tarkka mitoitus tuolla seinällä, keittiön tyhjässä nurkassa, että integroitu pakastimen ovi mahtuisi aukemaan. Tämä hylly natsasi siihen kohtaa ihan täydellisesti leveydeltään. Värivaihtoja oli tietysti vain yksi - musta. 

Hylly asennetiin mahdollisimman ylös, että alapuolelle mahtuisi tarjoiluvaunu, tuolipinkka, korikassit tai jotain muuta hyödyllistä. 

Hyllyn ideana on tarjota turvallinen säilytyspaikka kaikille mun pienille kipoille, kapoille, tavaroille, joita tarvitsen työssäni, kovin kauas kaappien perukoilleniitä ei kannata haudata. 

Vaikka periaatteessa olen umpisäilytyksen ystävä, ihan hauska pieni lisä meidän keittiiöön on silti tämä pikkuhylly :) 

Kommentit (0)

 

Sisustustoimittajien seminaariristeily on tehty ja olihan taas jälleen kerran onnistunut reissu. Kiitos mahtaville kollegoille, jotka tämän järjestivät sekä mahtaville vieraille, jotka tulitte ja teitte tunnelman!

Seminaarissa saimme päät täyteen hienosta inspiroivasta aineistosta ja mahtavista puhujista sekä illalla vatsat täyteen hyvistä ruuista.

Kuvituskuvina uusia kuvia Muoto2:lle. Pääsin leikkimään ruokastailistia, kun teimme kuvaaja Pauliina Salosen kanssa uusista Pala-leikkuulaudoista fiiliskuvia heille. Tämä oli oikein hauskaa puuhaa, koska tykkään kaikesta arkisesta kauneudesta, kuten valkoiseen paperiin kääritystä briejuustosta, puukantisesta hunajapurkista ja valkoisista pellavapyyhkeistä.

Tässä vähän tietoa itse tuotteesta suoraan lehdistötiedotteeesta: Pala –leikkuulauta on massiivipuusta ja komposiitista valmistettu leikkuulauta. Pala -leikkuulauta on tuote jossa aistikas puu ja valkoinen komposiitti muodostavat todella kauniin kokonaisuuden. Tuotetta on ilo käyttää ja sen voi huoletta jättää esille sisustusesineeksi. Pala -leikkuulauta valmistetaan Lahdessa tarkoin valituista puumateriaaleista. Puumateriaaleja on kahta erilaista; tammi ja saarni. Tammen ja saarnen syykuviot ovat samaan aikaan hillittyjä ja voivat olla joissakin yksilöissä yllättäviäkin.

Kuvat Pauliina Salonen

Styling Piia Kalliomäki

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram