Instan puolella olen laittanutkin kuvia meidän puuportaista, täällä blogissa valmiita portaita ei ole vielä näytetty, ihan vilahduksia vain, nyt olkoon niiden vuoro. Umpipuiset portaat siis teetettiin tutulla kirvesmiehellä ja niihin ollaan oikein tyytyväisiä. Yksinkertaiset ja vähän krouvin simppelit portaat on tämän talon juttu.

Portaat ja kahdessa kerroksessa asuminen sinällään ovat kerrostalossa asumisen historian omaaville asukkaille ihmetys. Muistuu vielä mieleen muuton jälkeinen aamu, kun hyvin nukutun yön jälkeen, mutta paikat ihan totaalisen kipeinä piti raahautua alakertaan, sattui pohkeisiin aika lailla. Aluksi portaissa on rampattu vähän väliä hakemassa vääriin kerroksiin unohtuneita tai ajautuneita tavaroita.

Nyt kun ollaan saatu tavaroita vähän paremmin järjestykseen, on jäänyt aikaa fiilistelyllekin.

Portaat istuu tilaan hyvin ja ovat aika kauniit monesta eri suunnasta katsottuna. Valosta riippuen ne näyttävät vaaleammilta tai saarnen omalta sävyltä, vähän kellertävän puunväriseltä.

Erityisen onnellinen kohdasta, jossa portaiden saarnipinta yhdistyy yläkerran Timberwisen saarni-lankkuparkettiin, se on lähes huomaamaton eli materiaalivalinnat ja tarkat työtavat osuivat ihan nappiin tässä kohtaa. Ihan yhtä onnellinen olen siitä, miten alakerran eleetön betonilattia yhdistyy portaiden elävään ja lämpöiseen puupintaan.

Meillä edellisissä kodeissa ollut Secton Octo -valaisin laitettiin portaiden päälle, tähän talomme puiseen kohtaan.

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat