Instan puolella olen laittanutkin kuvia meidän puuportaista, täällä blogissa valmiita portaita ei ole vielä näytetty, ihan vilahduksia vain, nyt olkoon niiden vuoro. Umpipuiset portaat siis teetettiin tutulla kirvesmiehellä ja niihin ollaan oikein tyytyväisiä. Yksinkertaiset ja vähän krouvin simppelit portaat on tämän talon juttu.

Portaat ja kahdessa kerroksessa asuminen sinällään ovat kerrostalossa asumisen historian omaaville asukkaille ihmetys. Muistuu vielä mieleen muuton jälkeinen aamu, kun hyvin nukutun yön jälkeen, mutta paikat ihan totaalisen kipeinä piti raahautua alakertaan, sattui pohkeisiin aika lailla. Aluksi portaissa on rampattu vähän väliä hakemassa vääriin kerroksiin unohtuneita tai ajautuneita tavaroita.

Nyt kun ollaan saatu tavaroita vähän paremmin järjestykseen, on jäänyt aikaa fiilistelyllekin.

Portaat istuu tilaan hyvin ja ovat aika kauniit monesta eri suunnasta katsottuna. Valosta riippuen ne näyttävät vaaleammilta tai saarnen omalta sävyltä, vähän kellertävän puunväriseltä.

Erityisen onnellinen kohdasta, jossa portaiden saarnipinta yhdistyy yläkerran Timberwisen saarni-lankkuparkettiin, se on lähes huomaamaton eli materiaalivalinnat ja tarkat työtavat osuivat ihan nappiin tässä kohtaa. Ihan yhtä onnellinen olen siitä, miten alakerran eleetön betonilattia yhdistyy portaiden elävään ja lämpöiseen puupintaan.

Meillä edellisissä kodeissa ollut Secton Octo -valaisin laitettiin portaiden päälle, tähän talomme puiseen kohtaan.

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla