Tässä vielä muutama kuva Sisustustoimittajien Kesäpäivästä Fiskarsin Puimalassa. 

Meillä oli kaksi inspiroivaa esitystä illan aikana, toinen oli Tikkurilan kautta vieraaksi saadun tanskalaisen Nina Bruunin trendi-esitys, hän kertoili trendiväreistä ja Milanon huonekalumessujen tunnelmista. 

Toinen oli Järvenpään Kukkatalon Saija Sitolahti, joka kertoi meille rentojen ja trendikkäitten "instakimppujen" tekemisestä. Nämä kimput ovat kaukana perinteisten kukkakauppojen floristien tekemistä jäykistä ja pönöttävistä kimpuista. Nyt tehdään rentoja, runsaan pursuilevia, kaikkia ihania kukkia oman maun mukaan yhdisteleviä kimppuja. Myös lupiineja ja muita vapaita luonnonkukkia voi mieluusti käyttää tämmöisten kimppujen kokoamiseen. 

Pihalla meillä oli Suomen Sähkötuonnin kautta saatu grilli ja kokit, jotka tekivät meille Keinuhongan tilan lihasta todella herkullisia hamppiksia, olivat aivan suussa sulavan hyviä!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla