Tässä vielä muutama kuva Sisustustoimittajien Kesäpäivästä Fiskarsin Puimalassa. 

Meillä oli kaksi inspiroivaa esitystä illan aikana, toinen oli Tikkurilan kautta vieraaksi saadun tanskalaisen Nina Bruunin trendi-esitys, hän kertoili trendiväreistä ja Milanon huonekalumessujen tunnelmista. 

Toinen oli Järvenpään Kukkatalon Saija Sitolahti, joka kertoi meille rentojen ja trendikkäitten "instakimppujen" tekemisestä. Nämä kimput ovat kaukana perinteisten kukkakauppojen floristien tekemistä jäykistä ja pönöttävistä kimpuista. Nyt tehdään rentoja, runsaan pursuilevia, kaikkia ihania kukkia oman maun mukaan yhdisteleviä kimppuja. Myös lupiineja ja muita vapaita luonnonkukkia voi mieluusti käyttää tämmöisten kimppujen kokoamiseen. 

Pihalla meillä oli Suomen Sähkötuonnin kautta saatu grilli ja kokit, jotka tekivät meille Keinuhongan tilan lihasta todella herkullisia hamppiksia, olivat aivan suussa sulavan hyviä!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat