Joku ehkä huomasikin edellisistä asuntomessukuvista ja messuilla käydessään, että sisustajaa vaivaa nyt paha terrakotta-ruukku-kuume. Terrakotta ja punasavi ovat olleet nyt niin pinnalla tietysti muutenkin, että eipä ihme, että on jäänyt vähän päälle itselläkin. Helpointahan tämä kuume on toteuttaa ihan perinteisissä merkeissä kukkaruukuilla.

Opettelen vasta viherpeukalontia ja nyt varsinkin, kun oma piha on kuin pommin jäljiltä, on ihan kiva, että sisällä on vihreää. Elämä kuitenkin kun on aika hässäkkää tällä hetkellä, osa hankkimistani viherkasveista on ehtinyt kuolla hoidon puutteeseen.

Siksi pidän erityisesti helppohoitoisista kasveista ja näistä yksinkertaisista ja edullisista Plantagenin perus-mallisista punasaviruukuista. Niitä löytyy sieltä aina samanlaisia, riippumatta siitä, minkäkokoista ruukkua ja alustaa milloinkin tarvitaan. Ovat sitten aina myös samannäköisiä keskenään. Olen alkanut pitää lasipullossa vettä ruukkujen vieressä muistuttamassa kastelusta.

Sitten myös muistutus, että vielä on muutama päivä aikaa osallistua upean Asun-lehden arvontaan!

Kommentit (5)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat