Joku ehkä huomasikin edellisistä asuntomessukuvista ja messuilla käydessään, että sisustajaa vaivaa nyt paha terrakotta-ruukku-kuume. Terrakotta ja punasavi ovat olleet nyt niin pinnalla tietysti muutenkin, että eipä ihme, että on jäänyt vähän päälle itselläkin. Helpointahan tämä kuume on toteuttaa ihan perinteisissä merkeissä kukkaruukuilla.

Opettelen vasta viherpeukalontia ja nyt varsinkin, kun oma piha on kuin pommin jäljiltä, on ihan kiva, että sisällä on vihreää. Elämä kuitenkin kun on aika hässäkkää tällä hetkellä, osa hankkimistani viherkasveista on ehtinyt kuolla hoidon puutteeseen.

Siksi pidän erityisesti helppohoitoisista kasveista ja näistä yksinkertaisista ja edullisista Plantagenin perus-mallisista punasaviruukuista. Niitä löytyy sieltä aina samanlaisia, riippumatta siitä, minkäkokoista ruukkua ja alustaa milloinkin tarvitaan. Ovat sitten aina myös samannäköisiä keskenään. Olen alkanut pitää lasipullossa vettä ruukkujen vieressä muistuttamassa kastelusta.

Sitten myös muistutus, että vielä on muutama päivä aikaa osallistua upean Asun-lehden arvontaan!

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla