Kirjoitukset avainsanalla sisustustuotteet

 

Tämän on varmasti jokainen sisustusblogeja ja alaa seuraava tiedostanut, että tämän joulun hittikoriste on itse askarreltu eukalyptyskranssi. Sain itsekin sellaisen meille tehtyä jo parisen viikkoa sitten. Oksat lähtivät mukaan myyjäisistä ja pohjana käytetty metallivanne löytyi varastosta, se on jäänyt jostain työjutusta. Oksat kieputetaan vanteen ympärille tuoreena ohuella rautalangalla. Kranssi on helppo tehdä tälläisen kärsimättömänkin tekijän ja se on todella kaunis yksinkertaisenakin ilman muita kasveja tai koristeita. Suosittelen kokeilemaan!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuvaamme huomenna meillä kotona uusia kuvia Salosen Pauliinan kanssa Muoto2:lle. Heiltä on tullut nyt muutama uusi tuote mallistoon ja sain muutaman tuotteen etukäteen kotiin kuvausta odottamaan. 

Kiekko-seinäkellosta on tullut uusi malli, mattapintainen suede coating-viimeistelty aivan ihana malli messinkisillä viisareilla. Ihan supertrendikäs! Väri tässä on nyt petroolinsininen, mutta vinkkasin heille, että myös vaaleanharmaa olisi tosi hyvä messingin kanssa :)

Valikoimaan on tullut myös uusi Pala-leikkuulauta kahdessa koossa. Palasta on saarni- ja tammi-versiot, meillä nyt saarniset. Valkoinen osa on komposiittia, mikä käsittääkseni on hukkamateriaalia heidän kiintokalustetöistään.

Lisää kuvia siis tulossa myöhemmin!

Olen muuten vallan ihastunut kotimaiseen keramiikkaan ja aika paljon sitä nyt myyjäisistä ostanutkin. Lipaston päällä lautasia Eeva Takkuselta ja Maria Mederiltä, ihana pehmeänmuotoinen rasia Leena Hyttiseltä, muki Jatta Lavin ja kulho Natalie Lahdemäen. Hyvin mätsäävät tänne meille kotiin, missä suomalaisesta designistä tykätään kovasti, niinkuin tiedättekin.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram