Kirjoitukset avainsanalla yritysvierailu

Sain tosi kivan kutsun mediailtaan Parolan Rottingille. Siellä on pari tuttua ja tehokasta naista uudistamassa perinteikästä valmistajaa ja kun kimppakyytikin järjestyi, lähtöpäätös syntyi.

 

 

Parolan Rottingin historia on mielenkiintoinen. Yrityksen perustajat Toini ja Aulis Herranen aloittivat käsityöläisinä, kaikki itse suunnitellut kalusteet ja pientuotteet valmistettiin itse vuodesta 1967 aina vuoteen 1986 asti käsin Parolassa, materiaali tuotiin ulkomailta. Kun sen saanti yhtäkkiä loppui, piti keksiä seuraavia suunnitelmia. Valmistajasta tuli rottinkikalusteiden ja sisustustavaroiden maahantuoja.

Muutama itse suunniteltu tuote on edelleen valkoimissa, myydyin tuote on oma malli Riippukeinu. Valikoimissa on monia hyviä lepotuoleja ja ihana keinutuoli, joka olisi melkein lähtenyt matkaan, jos meille vain mahtuisi, niin hyvä siinä oli istua.

Rottinkihan on nyt erittäin ajankohtainen materiaali, kaikki varmasti tietävät jo Ikean Stockholm-kaapin ja Matrin sängynpäädyn! 

Illan aikana kuulimme myös Parolan Rottingin tulevaisuudesta, siellä on uusia kotimaassa suunniteltuja todella kivannäköisiä tuotteita tulossa mallistoon toivottavasti jo vuoden päästä!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram