Kun viikko sitten mylläsimme lehdet uuteen Lundian Fuuga-kaapistoon, yläkerran aula, jossa lehtiä oli säilytetty lattioilla, meni myös uusiksi.

Tuo koko yläkerran yksi huone tälläisessä kaksikerroksisessa talossa, jossa ei ole kaksi kerrosta korkeaa olohuonetta, tahtoo useinkin jäädä vähän ylimääräiseksi. Suurimmassa osassa naapureita huone taitaa olla ns. arkiolkkari, siellä on sohva ja tv, jos sitä ei haluta alakerran olohuoneeseen. 

Meillä yläkerran aulahuone hakee vielä todella ankarasti muotoaan. Siellä ei välttämättä ole ihan fengshuit vielä kohdillaan, mutta nyt ollaan kuitenkin siinä pisteessä, että alkaa olla ihan siistiä ja siedettävää.

Ihan alkuperäinen ajatus meillä on tehdä siitä koko perheen oleskelutila, jossa perheen miespuoliset saisivat pelailla, kuunnella musaa ja oleilla vapaasti. 

Muuttovaiheessa sinne kannettiin vanha K-tuoli ja Muuramen hyllyköt ( olihan meillä sitten muuten nämä kalusteet niiden Ikeoiden lisäksi, vaikka väitin aiemmin muuta...). Elokuussa minulle päätyi myös 1kertaa2-malliston messukalusteet säilytettäväksi, nuo vanerikuutiot hankimme Luona In- mallistosta. Kaikki nämä myllättiin tähän järjestykseen viime viikonlopuna - nyt tila näyttää tältä. Täällä on kaikki vanhat keräilyerät sulassa sovussa keskenään.

Tämä voisi toimia työhuoneenani, mutta tässä muodossa tuo pieni Muuramen työtaso on aivan liian pieni minkään projektin kamojen esille levittämiseen, teen suurimman osan töistä ruokapöydällä. Koko talossa ei tavallaan ole edelleenkään paikkaa esitteille ja materiaaleille, sitä täytyy jatkossa kehittää. 

Muuten, jos joku haluaisi ostaa tuon Muuramen L-tason meiltä, voisin siitä hyvin luopua! 

Jatkossa on tarkoitus hankkia ovet noihin moduleihin, joissa mies säilyttä levyaarteitaan, ilme rauhoittuisi huomattavasti. Vanha K-tuolin kulahtanut luonnonvaalea päällinen saisi vaihtua uuteen valkoiseen, joten kyllähän tätä sisustamista täällä talossa vielä riittää.

Katso muut yläkerran huoneet: Makuuhuone, kuopuksen huone, esikoisen huone, kylppäri.

Kommentit (4)

Karin // Tunne tilat

Mua huone kyllä viehättää noinkin. Uusissa taloissa helposti puuttuu sellainen sielukkuus, mikä syntyy vähitellen. Mutta tuossa huoneessa on niitä syntyneitä kerroksia. Mitä ostettu ja hankittu milloinkin, kaikki sulassa sovussa. Pieni epätäydellisyys on täydellistä, ja tekee kodista persoonallisemman :)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

No se on kyllä totta ja toteutuu juuri tässä huoneessa parhaiten meillä :) Vuodet oikein vilisee silmien ohi, kun noita kirjojakin hyllyssä katsoo :) 

tepatsu

Ihana, en oo vähään aikaan käynyt sun blogissa. Hirveesti uusia kirjoituksia:) Kenen noi tapetit lankarullien vieressä ovat?

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Hei, miten ihmeessä multa on jäänyt tämä kommentti huomaamatta, pahoittelut! Ne on Econ uudehkoja Terese Sennerholtin suunnittelemia tapetteja, saa K-raudasta.

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat