Yläkerran aulatilasta suunniteltiin alun alkaenkin jonkinlaista kirjastoa. Sinne tulisi työpiste, kirjoja, levyjä ja pelejä. Omalta osaltani halusin saada sinne levysoittimet ja mikserin, jotka ovat olleet muuttolaatikossa vuoden verran. Siinä ajassa sormet ovat jo alkaneet syyhytä levyjen perään. Niille löytyikin sopiva kolo, kun järjestelin Muuramen kaappeja ja työpöytää paikoilleen. Samalla laatikot kuin vahingossa täyttyivät vinyylilevyistä ja kirjoista.

Levyt ovat kulkeneet mukanani vuosia. Ensimmäiset on ostettu teininä 80-luvulla ja niitä on  tullut ostettua tasaiseen tahtiin 2000-luvun puolelle asti. Tyylilajeissa löytyy laidasta laitaan. Suurin osa levyistä on kuitenkin tanssimusaa. Nyt jo reilut kymmenen vuotta olen kuitenkin ostanut musiikkini digitaalisena, nyt musiikki kulkeekin aina kätevästi mukana.

Jossain vaiheessa aulatilaan tulee vielä televisio ja pelikonsoli. Kenties jotain säkkituolin tapaista, mistä voi pelailla ja kuunnella levyjä tai vain katsella televisiota.

Jos levyhyllyn sisältö kiinnostaa voin alkaa postaamaan siitä ja tehdä vaikka Spotify soittolistoja. Laittakaa kiinnostuneet kommentteja.

T. Jari

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla