Lokakuu! Miten nopeasti on mennyt syksy, koko kesä itseasiassa. Täällä meillähän ei lomaa pidetty silloinkaan. Talvella sitten löysäillään, ehkä.

Nyt kun ote kohta irtoaa pihahommista, mitä nyt yhteistä tietä vielä vähän puuhataan ja seurataan kaupungin kaduntekohommat loppuun, alkaa olla aika katsoa taas sisätiloja.

Pikkuhiljaa tavarat löytävät paikkansa ja jotkut tilat jopa pysyvät siistinä aamusta iltaan. Kesän ja syksyn työprojekteista kertyneet pikkutavarakasat on järjestelty kaappeihin ja tasoille kivoiksi läjiksi.

Kalusteet saavat olla nyt näillä sijoillaan toistaiseksi.

Yritän pitää tilan olohuoneen ja ruokailutilan välillä väljänä. Sehän onkin niin sanottu takkatila ;) Täällä blogissa ei ole nähtykään näitä kuvakulmia vielä eli laajempaa ja vähän kurkistavampaa kuvakulmaa keittiöstä olohuoneeseen päin.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat