Lokakuu! Miten nopeasti on mennyt syksy, koko kesä itseasiassa. Täällä meillähän ei lomaa pidetty silloinkaan. Talvella sitten löysäillään, ehkä.

Nyt kun ote kohta irtoaa pihahommista, mitä nyt yhteistä tietä vielä vähän puuhataan ja seurataan kaupungin kaduntekohommat loppuun, alkaa olla aika katsoa taas sisätiloja.

Pikkuhiljaa tavarat löytävät paikkansa ja jotkut tilat jopa pysyvät siistinä aamusta iltaan. Kesän ja syksyn työprojekteista kertyneet pikkutavarakasat on järjestelty kaappeihin ja tasoille kivoiksi läjiksi.

Kalusteet saavat olla nyt näillä sijoillaan toistaiseksi.

Yritän pitää tilan olohuoneen ja ruokailutilan välillä väljänä. Sehän onkin niin sanottu takkatila ;) Täällä blogissa ei ole nähtykään näitä kuvakulmia vielä eli laajempaa ja vähän kurkistavampaa kuvakulmaa keittiöstä olohuoneeseen päin.

 

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla