Sekä ihanaa että kamalaa, että uuden talon myötä osa kalusteista menee uusiksi. Ruokapöydän kohdalla se on pelkästään hyvä asia. Meidän vanha pöytä pääsi hyvään kotiin netin kierrätyspalstan kautta ja muuton jälkeen ruokapöydän virkaa on toimittanut Ikean Melltorp-pöytä, joka on ennen ollut esikoisen koulupöytänä. Älkää edes kysykö, mikä ratkaisu siellä nyt on :D

Tuo pöytä on ihan naurettavan pieni kikkare pöytä, kokoa 75 x 125 cm, ei yhtään suhteessa yhtään mihinkään tuossa tilassa. Tämä toki tiedettiin jo aiemmin. Sen edessä on juuri ja juuri saanut aamukahvit juotua. Nyt olisi uuden ruokapöydän hankinta edessä. Pitäisi vaan päättää minkä värinen ja minkätyylinen.

Mies halajaa modernia ja ajanhenkistä pukkijalkapöytää, jopa lankuista itsetehtyä, minä taas joko klassista ja turvallista Artekin pöytää tai toisaalta ihan simppeliä ja nimetöntä siro- ja suorajalkaista pöytää, joka kestäisi meillä monta vuotta ja johon ei kyllästyisi. Sellaista designklassikkoa, eikä vaan sisustustuotetta.

Ollaan puntaroitu mustan ja puunvärisen välillä, valkoinen vaan jotenkin tökkii, tuntuu niin paljaalle mustan keittiön vieressä. Sitä valkoista ollaan muutenkin nyt eletty viimeiset 10 vuotta.

Mitä mieltä olette, musta vai puunvärinen, moderni vai klassinen?

Puiset pöydät Normann Copenhagen, Muuto, Artek, Tom Dixon,  Swedese ja Jy Park.

 

Kommentit (6)

7/6 | 

Meillä on myös edessä uuden pöydän hankinta. Kokoa saisi olla aika paljon, ja se jo vähentää vaihtoehtoja huomattavasti. Samoja mietitään, tehdäkö lankuinsta ja pukkijaloista itse, vai löytyisikö jostakin valmiina sopiva? Muuton Base on ollut mulla yksi suosikki. Toisaalta itse haluaisin kyllä puunvärisen, meillä kun on muuten keittiö niin mustavalkoinen. No, saapa nähdä mihin päädytään, jään seurailemaan mielenkiinnolla myös teidän pöydänhankintaa!

11/6 | 

Samoja mietintöjä täällä..nyt palvelee vanha pöytä. Vaihtoehtoja on mut sit ei kuitenkaan..hmm..modernia vai vintagea, puuta vai betonia tai laminaattia..kooksi meille tulee noin 220/230 x 100cm. Teettäminenkin mahdollisuus ja itse asiassa ei niin kallista! Meillä kriteerinä et saa pyyhittyä hyvin, kun noita pikkusotkijoita on vielä muutama..ruokapöydän ympärille olisi myös kiva saada useampi ruokavieras syömään, ja mietinnässä pöydän jalat ja käytännöllisyys, halutaanko, et päätyihinkin mahtuu syömään, jatkettava malli? Vaikeaa:) Ilolla kuulen, mihin teillä päädytään!?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla