Muutama kuvaterveinen tämän aamuisesta pressitilaisuudesta, kun pääsimme ennakkoon kurkistamaan uuden Hotel Laplandin huoneisiin ja maistamaan ravintolaan lappilaista aamupalaa. 

Lapland Hotel Bulevardi tuo Lapin modernilla, hienostuneella, rauhallisella ja tunnelmallisella tavalla pääkaupunkiseutulaisten ja ulkomailta matkaavien koettavaksi keskelle Helsinkiä. Himmeä valaistus, intensiivinen shamaanimusiikki ja männyn tuoksu siivittivät vierailua. Keramiikkataiteilija Anu Pentik on tehnyt omin käsin ateljeessaan Posiolla yli 200 uniikkia keramiikkatyötä juuri tähän hotelliin! Huoneet varattavissa 16.1. alkaen täältä.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla