Selaan kuvapankkeja yhtä lehtityötä varten ja haaveilen kaikenlaista, mietin samalla omiani suunnitelmiani tai niiden puuttumista ja tunnustelen omaa kotia. Uudet Menun kuvat ovat ihania ja ne liityvät meille parillakin tapaa. 

Meidän ruokailutilan isojen ikkunoiden taakse rakentuu rivitalokokonaisuus. Asukkaiden olohuoneet ja terassit ovat juuri meidän ikkunoiden takana. Emme halua jatkossa olla näytillä emmekä seurata heidän elämäänsä. Ikkunoissa on kyllä sälekaihtimet, mutta jotenkin nyt tuntuu ankealle. Olen vähän alkanut suunnitella verhoja ruokailutilaan! Jotain tällaista katosta asti lähtevää "massaa", peittävää, ryhdikästä ja hyvin laskeutuvaa kangasta. Kesää vasten voisi olla kyllä ohkaisempaakin kangasta.

Ruskea värimaailma on alkanut kiehtoa. Uskaltaisikohan? Jos vaikka noissa verhoissa sitten...

Kuvat Menu.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat