Selaan kuvapankkeja yhtä lehtityötä varten ja haaveilen kaikenlaista, mietin samalla omiani suunnitelmiani tai niiden puuttumista ja tunnustelen omaa kotia. Uudet Menun kuvat ovat ihania ja ne liityvät meille parillakin tapaa. 

Meidän ruokailutilan isojen ikkunoiden taakse rakentuu rivitalokokonaisuus. Asukkaiden olohuoneet ja terassit ovat juuri meidän ikkunoiden takana. Emme halua jatkossa olla näytillä emmekä seurata heidän elämäänsä. Ikkunoissa on kyllä sälekaihtimet, mutta jotenkin nyt tuntuu ankealle. Olen vähän alkanut suunnitella verhoja ruokailutilaan! Jotain tällaista katosta asti lähtevää "massaa", peittävää, ryhdikästä ja hyvin laskeutuvaa kangasta. Kesää vasten voisi olla kyllä ohkaisempaakin kangasta.

Ruskea värimaailma on alkanut kiehtoa. Uskaltaisikohan? Jos vaikka noissa verhoissa sitten...

Kuvat Menu.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla