Kirjoitukset avainsanalla kotijuttu

 

Mikko Toppalan sisustama kaunis Lauran koti on nyt uusimmassa Glorian Kodissa! Tässä muutama kuva kodista, myös pari, joita ei ollut itse jutussa. 

Itselleni vierailu tässä kodissa oli erityisen merkityksellinen. Ystäväperheeni on nimittäin rakennuttanut tämän arkkitehti Seppo Mäntylän suunnitteleman talon. Lauran perhe on nyt talon kolmannet asukkaat. Alkuperäistä on jäljellä keittiö, kylpyhuoneet ja nuo kauniisti valoa siivilöivät valkoiset verhot, jotka kulkevat hienosti ympäri avaran oleskelutilan. Pintoja on uusittu muualla. Lauran perhe rakennutti myös tämän mielenkiintoisen saunan, joka on Puuartistin tekemä.

Kuvat Pauliina Salonen.

 

Kommentit (2)

Pirpu
1/2 | 

Onpa kaunista..! Verhot luo tunnelmaa. Satutko tietään, mikä/mistä tuo vessan hiekanvärinen laatta on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Muutama kuva hollantilaissyntyisen arkkitehdin Willem van Bolderenin kotoa. Willemin koti on mukana uudessa Avotakassa, juttu kuvattiin Pauliina Salosen kanssa kevättalvella. Lue siis juttu lehdestä!

 

 

Kommentit (1)

 

Uusimmasta emolehdestä löytyy minun ja työparini Pauliina Salosen kanssa kuvaama kotijuttu Kadin kotoa. Kadin koti löytyi yhteisten sisustusalan tuttujen kautta, tosi persoonallinen, luova, kekseliäs, sävykäs ja mielenkiintoinen kahden aikauisen ja yhden tyttären koti. Tässä muutama kuva, josta eivät päätyneet lehteen, loput kuvat ja tarina löytyy sitten Glorian Kodista!

 

 

 

Kommentit (0)

Taas yksi kaunis koti teille ihasteltavaksi.

-En etsi enkä kaipaa sisustusinspiraatiota mistään, en seuraa blogeja enkä juuri sisustuslehtiäkään. Minulla on kotoa omaksuttu sisäsyntyinen sisustamisen ja kodinlaittamisen taito. Äitini sisusti Artekin tuotteilla ja aidolla taiteella, olen saanut oppini häneltä. Olen aina rakastanut Artekin tuotteita ja olen kuin avioliitossa niiden kanssa, välillä kyllästyttää, välillä ihastuttaa. Aina kodeissamme on kuitenkin ollut niitä, asukas Mirka Keski-Rekilä miettii.

-Tämä koti on sisustettu suurimmaksi osaksi vanhan kodin kalusteilla, vain valaisimia ja muutamia tuoleja on hankittu tänne. En tee juuri virheostoksia, vaan luotan omaan tyyliini ja makuuni. En ehdi kierrellä kaupoissa huvin vuoksi, vaan teen nopeita päätöksiä, kun mieleinen tuote osuu kohdalle. Rakastan laatua ja hyvää suunnittelua, käytännöllisyyttä. Erityisesti pidän designvalaisimista, niillä saa särmää sisustukseen. Niitä tilaan lähinnä ulkomaisista nettikaupoista.

-Mies on hankkinut tähän kotiin yhden huonekalun omin päin. Hän oli istunut ihanassa nojatuolissa hotelli Hilttonissa lentokentällä ja kävi ostamassa Vepsäläiseltä samanlaisen, onneksi se osoittautui Artekin Tankki-tuoliksi, Mirka nauraa. Myös lapset ovat itse saaneet valita huoneidensa värit, en täällä minä ihan yksin sisusta.

Koko juttu on ilmestynyt helmikuun Koti ja Keittiö-lehdessä.

Kuvat Pauliina Salonen, juttu Piia Kalliomäki.

 

Kommentit (5)

Nathan
4/5 | 

<a href="https://ngkntk.com.ph/slot-gacor/">https://ngkntk.com.ph/slot-gacor/</a>
<a href="https://gocloudgroup. com/media/">https://gocloudgroup.com/media/</a>
<a href="https://bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation-tests/issues/6117... -rtp-live-slot-gacor-malam">https://bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation-tests/issues/6117... >
<a href="https://bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation-tests/issues/6001...">https://bitbucket.org/atlassian/tutorial -documentation-tests/issues/6001/id-pragmatic-daftar-situs-resmi-slot</a>
<a href="https://bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation-tests/issues/5891...">https://bitbucket.org/ atlassian/tutorial-documentation-tests/issues/5891/id-login-daftar-agen-resmi-situs-slot-mpo</a> <a href="
https://bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation- test/issues/5619/kumpulan-agen-resmi-situs-mpo-slot-online">https://bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation-tests/issues/5619... -slot-online</a>
<a href="https://bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation-tests/issues/4100...">https:// bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation-tests/issues/4100/slot88-taruhan-situs-judi-slots-gacor</a><a href="https://ngkntk.com.ph/slot-gacor/">https://ngkntk.com.ph/slot-gacor/</a>
<a href="https://gocloudgroup.com/media/">https://gocloudgroup.com/media/</a>
<a href="https://bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation- test/issues/6198/daftar-10-link-situs-resmi-slot-online">https://bitbucket.org/atlassian/tutorial-documentation-tests/issues/6198... -slot-online</a> 

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram