Kirjoitukset avainsanalla 1kertaa2

 

Pienu uutinen jaettavaksi tänne blogiinkin oman 1kertaa2-malliston tiimoilta. Meillä on uusi keittiösaippua - oikea ihmesaippua onkin!

Materaali siinä on hiili, joka puhdistaa epäpuhtauksia, rasvaa ja likaa käsistä.

Saippuataikinassa on hohkakiveä, joka hieroo käsistä pois pinttymät kuten punajuuren, kukkamullan ja pyöränketjun öljyt! Oivallinen ja luonnollinen keino myös karheiden kantapäiden silottamiseen.

Mustan saippuan tuoksuna on huumaava sitruunaruoho, joka raikastaa kädet kalan käsittelyn jälkeen! Tuoksu tulee eteerisistä öljyistä, joten mitään keinotekoista ei tässä saippuassa ole <3. 

Hiili-keittiösaippua, 100 gr, 10,90 e. Hiili-saippua ja Tikki-pyyhe settinä 29,90 e.

Pian myös jälleenmyyjillä!

Kaikki tuotteemme on valmistettu kotimaassa, Hiili-saippua vieläpä ihan oikeasti käsintyönä tehty.

 

Kommentit (0)

 

Tänä keväänä oma 1kertaa2-mallistoni uudistuu taas hiukan. Otamme mallistoon mukaan yksiväriset tuotteet eli harmaan ja hiekan väriset tyynynpäälliset ja hiekka-harmaan Rihmat-peitteen, materiaali tuttu 100 % merinovilla. Ei osattu päättää, onko hiekka vai harmaa väri ihanampi, otimme molemmat :)

Nämä värit ovat helposti yhdisteltävissä mallistomme muiden tuotteiden kanssa.

Tuotteet saapuivat varastoon viime viikolla ja koetamme saada näitä jälleenmyyjille ja verkkokauppoihin esille mahdollisimman pian!

Itse tykkään näistä uusista nyt kovasti, ovat niin rauhallisia, luonnonläheisiä ja ihanantuntuisia!

 

 

 

Kommentit (2)

Mirella - Savo Living
Liittynyt5.3.2016

On ne upeat. <3
Ja ihanaa kun otitte molemmat sävyt mallistoon, harmaan ja hiekan.
Niin taisinkin teitä kehoittaa tekemään. Molemmat päälliset saa laittaa tulemaan. =)

 

Oma 1kertaa2-mallistoni Marika Lehden kanssa täyttää juuri nyt 5 vuotta! 

Mustavalkoisilla villatekstiileillä aloitettiin ja niillä edelleenkin jatketaan. Alussa mallistoon tuli kausiväri kaksi kertaa vuodessa, mutta värit eivät niin liikkuneet, olemme keskittyneet musta-valko-harmaaseen.

Sen sijaan, jotta pysymme ajan hengessä, tänä keväänä olemme tilanneet neulomosta yksivärisiä tyynyjä harmaina ja hiekanvärisinä sekä kuvissakin vilahtavan ruudullisen Rihmat-peiton harmaa-hiekanvärisenä. Tulee vähän uutta ja rauhallisempaakin ilmettä mallistoon!

 

 

Kommentit (1)

Maire Haarla

Hirmuisesti onnea 5-vuotiaalle! Edelleen alkuvaiheenkin jutut näyttää freeseiltä - hyvä te!

Piippaatko tänne päin kun hiekanvärisiä tyynyjä on saatavilla? Haluaisin ainakin yhden meille kotiin.

Loppuvuoteen kuuluvat kaikenlaiset myyjäiset, joista voi hankkia ihania joululahjoja läheisille. Tässä fbssa kiertävä status, jonka alkuperä on tuntematon, mutta joka on täysin totta:

"Ostetaan joululahjat pieniltä suomalaisyrityksiltä ja itse itsensä työllistäneiltä ihmisiltä. Esimerkiksi naapurilta joka myy tuotteita netissä, paikalliselta käsityöläiseltä, joka tekee koruja, paikallisesta leipomosta käsintehtyjä leivonnaisia tai kaverilta, jolla on pieni myyntikoju torilla. Lahjakortti hierojalle, kampaajalle, jalkahoitoon, valokuvaajalle, siivoojalle, Kansallisteatteriin... joulukukat kukkakaupasta, ei marketeista. Varmistetaan että raha menee Suomeen ja yksityisille henkilöille eikä monikansallisille yhtiöille. Näin monille ihmisille tulee parempi Joulu.

Olemme 1x2-malliston kanssa kaksissa myyjäisissä, tämän viikon lauantaina Cillacissa, tapahtuman fb-sivu täällä ja Ornamon Design joulumyyjäissä, fb tapahtuma täällä. Cillasissa pitäisi olla myynnissä myös mun Cozy Homes-kirjaa.

Olen noista myyjäisistä ostanut ihania joululahjoja (pääasiassa itselleni :D), niissä kun on aina uniikkia pieniä eriä, valmistajia, joista et ole koskaan kuullutkaan sekä paljon kaikkea mielenkiintoista, laadukasta ja ostettavaa tavaraa. 

Tulkaahan moikkamaan! 

Hei vielä on kaksi päivää aikaa osallistua tähän arvontaan!

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat