Kirjoitukset avainsanalla 1kertaa2

Nyt on pakko tunnustaa, että tänä vuonna vietämme maltillisen joulun. Kuusi jää hankkimatta, koristeina meillä on kynttilät ja joulutähdet ikkunoissa. 

Joulukuun alkupuolen hiljaisuus kiihtyi kahden viikon työsumaksi, jonka järjestämiseen ja purkamiseen menee tänä viimeinen viikko ennen aattoa. Kukapa muukaan se joulua rakentaisi kuin perheen "emäntä" eli minä. 

Meidän pojat on sen verran isoja jo, että mies henkkii heille muutamat toivotut poikien jutut (liittyy pelaamiseen ja urheiluvaatteisiin, kumpikaan ei ole aluettani). 

Meidän kuopus on syntynyt 22.12., tänä vuonna vietämme hänen 9 v-synttäreitään oikeana päivänä eli lauantaina on lastenjuhlat. Sinne ajattelin leipasta ainakin mokkapalat.

Sunnuntaina lähdemme käymään aatoksi sukuloimassa.

Joulun jälkeistä aikaa katsotaan, kun sen aika on!

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

1kertaa2-mallistokaverini Marika Lehti on ahkeroinut sillä aikaa mallistomme parissa, kun olen edistänyt muita projekteja. Nyt on useita joulumyyjäisiä käynnissä ja parahiksi joulumyytiin saimme uudet keittiötuotteet valmistajalta eli Marikan suunnittelemat leikkuulaudan ja tarjottimen! 

Koetamme pian saada myös lisää Hiili-keittiösaippuoita myyntiin, nehän valmistetaan käsityönä Hyvinkäällä. 

Näitä tuotteita löytyy nyt jo TRE Christmas Marketista, Keskuskatu 3, Helsinki, käykäähän katsomassa tämä uusi jouluinen pop up!

 

Kommentit (0)

 

Pienu uutinen jaettavaksi tänne blogiinkin oman 1kertaa2-malliston tiimoilta. Meillä on uusi keittiösaippua - oikea ihmesaippua onkin!

Materaali siinä on hiili, joka puhdistaa epäpuhtauksia, rasvaa ja likaa käsistä.

Saippuataikinassa on hohkakiveä, joka hieroo käsistä pois pinttymät kuten punajuuren, kukkamullan ja pyöränketjun öljyt! Oivallinen ja luonnollinen keino myös karheiden kantapäiden silottamiseen.

Mustan saippuan tuoksuna on huumaava sitruunaruoho, joka raikastaa kädet kalan käsittelyn jälkeen! Tuoksu tulee eteerisistä öljyistä, joten mitään keinotekoista ei tässä saippuassa ole <3. 

Hiili-keittiösaippua, 100 gr, 10,90 e. Hiili-saippua ja Tikki-pyyhe settinä 29,90 e.

Pian myös jälleenmyyjillä!

Kaikki tuotteemme on valmistettu kotimaassa, Hiili-saippua vieläpä ihan oikeasti käsintyönä tehty.

 

Kommentit (0)

 

Tänä keväänä oma 1kertaa2-mallistoni uudistuu taas hiukan. Otamme mallistoon mukaan yksiväriset tuotteet eli harmaan ja hiekan väriset tyynynpäälliset ja hiekka-harmaan Rihmat-peitteen, materiaali tuttu 100 % merinovilla. Ei osattu päättää, onko hiekka vai harmaa väri ihanampi, otimme molemmat :)

Nämä värit ovat helposti yhdisteltävissä mallistomme muiden tuotteiden kanssa.

Tuotteet saapuivat varastoon viime viikolla ja koetamme saada näitä jälleenmyyjille ja verkkokauppoihin esille mahdollisimman pian!

Itse tykkään näistä uusista nyt kovasti, ovat niin rauhallisia, luonnonläheisiä ja ihanantuntuisia!

 

 

 

Kommentit (3)

Mirella - Savo Living
Liittynyt5.3.2016
2/3 | 

On ne upeat. <3
Ja ihanaa kun otitte molemmat sävyt mallistoon, harmaan ja hiekan.
Niin taisinkin teitä kehoittaa tekemään. Molemmat päälliset saa laittaa tulemaan. =)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram