Helsingin Marjaniemessä asuva Nuran Samaletdin-Kettunen on saanut visuaalisuutensa, estetiikantajunsa ja kiinnostuksensa oman kodin sisustamiseen Venäjältä 1800-luvun loppupuolella Suomeen muuttaneilta esivanhemmiltaan verenperintönä. Useat matto- ja turkisliikkeet Helsingissä ovat samaan tataariyhteisöön kuuluvien jäsenten perustamia. Ilmeisimmin tämä sukuperintö näkyy tämän kodin olohuoneessa, jossa on komea itämainen matto ja messingin värisiä kauniita käyttöesineinä.

Ihanan kaunis Nuran aloitukuvassa, jotkut vain ovat niin kuvauksellisia <3 !

Nuran kertoo, että hänen intohimonsa on sisustaminen. Se on hänelle myös ammatti - hän työskentelee suunnittelijana Keittiömaailmassa. Kodin pintamateriaalit ovat aikaa kestäviä ja klassisia valintoja. Keskimmäisen kerroksen lattia on isoa korkeakiiltoista valkoista laattaa, kellarikerrosta ja yläkertaa pehmentää vaaleaksi kuullotettu parkettilattia. Keittiö on pääosin valkoinen, musta yläkaappiyksikkö tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen. 

Bongasitteko meidän tekemän kotijutun Nuranin keittiösuunnitteluvinkeillä varustettuna helmikuun Avotakasta?

Kuvat Pauliina Salonen.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat