Helsingin Marjaniemessä asuva Nuran Samaletdin-Kettunen on saanut visuaalisuutensa, estetiikantajunsa ja kiinnostuksensa oman kodin sisustamiseen Venäjältä 1800-luvun loppupuolella Suomeen muuttaneilta esivanhemmiltaan verenperintönä. Useat matto- ja turkisliikkeet Helsingissä ovat samaan tataariyhteisöön kuuluvien jäsenten perustamia. Ilmeisimmin tämä sukuperintö näkyy tämän kodin olohuoneessa, jossa on komea itämainen matto ja messingin värisiä kauniita käyttöesineinä.

Ihanan kaunis Nuran aloitukuvassa, jotkut vain ovat niin kuvauksellisia <3 !

Nuran kertoo, että hänen intohimonsa on sisustaminen. Se on hänelle myös ammatti - hän työskentelee suunnittelijana Keittiömaailmassa. Kodin pintamateriaalit ovat aikaa kestäviä ja klassisia valintoja. Keskimmäisen kerroksen lattia on isoa korkeakiiltoista valkoista laattaa, kellarikerrosta ja yläkertaa pehmentää vaaleaksi kuullotettu parkettilattia. Keittiö on pääosin valkoinen, musta yläkaappiyksikkö tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen. 

Bongasitteko meidän tekemän kotijutun Nuranin keittiösuunnitteluvinkeillä varustettuna helmikuun Avotakasta?

Kuvat Pauliina Salonen.

 

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla