Kotona on siirtymävaihe syksyyn käynnissä. Mies on ollut jo viikon töissä, lapsilla alkaa koulu alkavan viikon torstaina.

Tämä ei ollut ihan leppoisin kesä meille, teimme pihakivihommia jokaisessa välissä, kun ehdimme ja jaksoimme, teimme kirjaa ja minä päivystin työprojektien suhteen. Yksiäkään päiväkahveja emme terassilla nauttineet ja mansikatkin on pakastamatta. Jospa ensi kesänä sitten näihinkin on mahdollisuus!

Sen sijaan ihailimme kyllä auringonlaskuja mökillä, kävimme ne perinteiset Linnanmäet ja uimareissut, itsekin kävin tänä kesänä ensimmäistä kertaa lasten kanssa Uimastadionilla! Pihahommat etenevät, siihen olemme tyytyväisiä.

Tänään siivosin vähän kotia. Kesällä kertyy kaikenlaista vaatekasaa, lehtikasaa, uimapyyhekasaa, tuliaisia reissuista, joitain juttuja kirppareilta ja aarteita lapsuudenkotoa.

Samalla kun järjestelee kotia, myös oma mieli järjestelee syksyä ja arkea alkavaksi.

 

Kommentit (5)

Vilja @ muotoseikka\
10/5 | 

Valtavan kaunis asetelma lipaston päällä! Esineet muodostavat aallon sekä sävyn että muodon puolesta. Pidän. Meilläkin kesä meni puuhastellessa. Ehkä syksy tuo sitten levon. Hyvää loppukesää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla