Kotona on siirtymävaihe syksyyn käynnissä. Mies on ollut jo viikon töissä, lapsilla alkaa koulu alkavan viikon torstaina.

Tämä ei ollut ihan leppoisin kesä meille, teimme pihakivihommia jokaisessa välissä, kun ehdimme ja jaksoimme, teimme kirjaa ja minä päivystin työprojektien suhteen. Yksiäkään päiväkahveja emme terassilla nauttineet ja mansikatkin on pakastamatta. Jospa ensi kesänä sitten näihinkin on mahdollisuus!

Sen sijaan ihailimme kyllä auringonlaskuja mökillä, kävimme ne perinteiset Linnanmäet ja uimareissut, itsekin kävin tänä kesänä ensimmäistä kertaa lasten kanssa Uimastadionilla! Pihahommat etenevät, siihen olemme tyytyväisiä.

Tänään siivosin vähän kotia. Kesällä kertyy kaikenlaista vaatekasaa, lehtikasaa, uimapyyhekasaa, tuliaisia reissuista, joitain juttuja kirppareilta ja aarteita lapsuudenkotoa.

Samalla kun järjestelee kotia, myös oma mieli järjestelee syksyä ja arkea alkavaksi.

 

Kommentit (5)

Vilja @ muotoseikka\

Valtavan kaunis asetelma lipaston päällä! Esineet muodostavat aallon sekä sävyn että muodon puolesta. Pidän. Meilläkin kesä meni puuhastellessa. Ehkä syksy tuo sitten levon. Hyvää loppukesää!

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat