Kirjoitukset avainsanalla moderni koti

 

(Kuvat Kontion ja kalustekuvat Hakola Huonekalu, Lundia, MAdesign ja Timberwise).

Täällä ollaan taas ihan täpinöissään uudesta työjutusta. Suunnittelen ensi kesän asuntomessuille Kontion kohdetta, jonka rakennuttavat uudispariskunta Tiina ja Marko ensimmäiseksi yhteiseksi omaksi kodikseen. Tiina pitää omaa blogia asuntomessujen sivuilla täällä. He ovat saaneet kivan tontin ihan viimeisten joukossa, joten nyt alkaa olla kiire rakentaa. Kohteethan pitää olla messuluetteloa varten kuvausvalmiina jo puolen vuoden päästä toukokuun alussa!

Aloitamme kiintokalusteista ja pintamateriaaleista ja jatkamme sitten kalusteisiin ja pikkutavaroihin. Ohessa omat fiilikseni siitä, mitä modernin hirsitalon sisustus voisi olla. Värimaailma liikkuu vaaleassa ja harmaassa, puun sävyjen pehmentämänä. Mäntyhirsiseinät käsitellään vaaleiksi ja yhdessä asukkaiden kanssa haaveilemme vaaleasta parkettilattiasta. Saas nähdä mihin päädymme :) Laitan tänne blogiin tunnelmia parhaani mukaan.

Sisustin Kontion kohteen myös toissavuonna Vantaan messuille, katso sisustus täältä.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram