Ensimmäinen työviikko imaisi pyörteisiinsä eikä paljon armoa antanut. Työstän Kotia Habitareen, myös omalla 1x2-mallistolla on oma osasto Ornamon siipien suojassa messuilla, rakentamisen alkuun on enää vain kaksi viikkoa, itse tapahtumaan alle kuukausi. Kaikenlaista graafista materiaalia pitäisi suunnitella ja työstää ja muutamat mukavat kuvaukset on tiedossa. Laiska töitään luettelee... Mutta koska koko kesä kuitenkin meni projektien parissa, vähän sellainen olo, niinkuin kesää välissä ei olisi ollutkaan, aika hektistä on. Ihania juttuja, joita haluan tehdä ja joista saan lisää virtaa.

Minulla on työtila talon yläkerrassa, johon kerään materiaalinäytteet, esitteet, malliston näytteet, kirjat ja lehdet, mutta todellisuudessa teen töitä ja tapaan kumppaneita meidän alakerran isolla ruokapöydällä. En jotenkin ihan saa yläkerrassa tiloja mieleisekseni, fengshuit eivät ole ihan kohdillaan. Vaikka olen luova ihminen, en ole sillä tavalla luova, että kehuskelisin sotkuisella työpöydällä, enemmän ajatukseni juoksee rauhallisessa, seesteisessä ja hyvin järjestetyssä tilassa.

Tulevaisuudessa niin toivon, että saisimme hankittua ovet avohyllyihin ja saisimme ilmeen rauhalliseksi. Ehkäpä ruokapöytä muuttaa yläkertaan ja hankimme uuden alas.

Mies lähti vähän tuulettumaan Flow:hun ja tarkoitus olisi jatkaa pihaa suununtaina. Projektia siis kesken vähän siellä sun täällä :) 

Rauhallista viikonloppua sinulle!

 

 

Kommentit (2)

Pirpu
4/2 | 

Niin tiedän tuon tunteen, ettei saa feng shuita kohdallaan! Pyörittelen olohuoneen kalusteita ympäriinsä ja koitan eri väriyhdistelmiä, mutta jokin mättää!
Harmoniasta samaa mieltä. Mieli lepää seesteisessä ympäristössä.

Tsemppiä syksyn haasteisiin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla